Για μία ακόμη χρονιά, η La Chef Levi δηλώνει παρούσα στη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας.

Στο επίκεντρο του περιπτέρου, όπως κάθε χρονιά, θα βρίσκονται Chef και Σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι θα πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επιδείξεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής όλες τις ημέρες της έκθεσης.

Ένα ενημερωτικό-πληροφοριακό corner θα περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από διαδραστικές κατασκευές περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Σχολής εδώ και 33 χρόνια.

Στο Βusiness Βooth, συνεργάτες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν συναντήσεις με το προσωπικό της Σχολής όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος περιβάλλεται από testimonials αποφοίτων της La Chef Levi.

Η εντυπωσιακότερη προσθήκη στο φετινό περίπτερο, δεν είναι άλλη από το Culinary Stage, ένα φρέσκο και μοντέρνο εγχείρημα, το οποίο θα φιλοξενήσει ομιλίες και συζητήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της Γαστρονομίας. Η ατζέντα των ομιλητών θα ανακοινώνεται καθημερινά στα social media της La Chef Levi.

Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας με την ισπανική εταιρεία Araven, leader στην αγορά των προϊόντων αποθήκευσης και συσκευασιών. Οι Chef και σπουδαστές της Σχολής θα μαγειρέψουν καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης με Ζυμαρικά Μέλισσα ενώ σταθερές παραμένουν οι συνεργασίες με τις εταιρείες: ΜΕΒΓΑΛ, ΙΚΕΑ, Terra Creta, Strimmenos Professional Catering Equipment.