Η Καλλιμάνης συμμετείχε στη Seafood Εxpo Global, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση ιχθυηρών και θαλασσινών παγκοσμίως. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 26 – 28 Απριλίου 2022, στη Βαρκελώνη, με τη συμμετοχή 1.550 επιχειρήσεων από 76 χώρες, συγκεντρώνοντας 26.000 επισκέπτες από τον κλάδο της αλιείας, της μεταποίησης, του εμπορίου και της συσκευασίας – μεταφοράς αλιευμάτων από όλο τον κόσμο.

Η παρουσία της στη Seafood Expo Global αποτελεί μια δυναμική έναρξη στο νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρεία, στο πλαίσιο της σύμπραξης της με την Dardanel Greece. Επιπλέον, αποτελεί μια επιβεβαίωση της αναγνωρισιμότητας του brand στη διεθνή αγορά, ως μια ελληνική εξαγωγική επιχείρηση με 65 χρόνια ιστορίας και με καινοτόμα προϊόντα.

Στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο της Fira de Barcelona, παρουσίασε το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της, τόσο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, αλλά και των γευμάτων με ψάρια και θαλασσινά, υψηλής διατροφικής αξίας, βασισμένα στην ελληνική διατροφή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της Καλλιμάνης προχώρησε σε σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες του εξωτερικού.