Συνεργασία μας με την παγκοσμίου φήμης, βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin σεφ, Stéphanie Le Quellec ξεκίνησε το Sani resort στο γαστρονομικού εστιατόριο Over Water του Sani Asterias.
Η Γαλλίδα σεφ, εμπνευσμένη από την κουζίνα της Νότιας Γαλλίας χρησιμοποίησε τη μαγειρική της ιδιοφυΐα και την έμφυτη κατανόηση των γεύσεων για να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό μενού εκλεπτυσμένων γαλλικών πιάτων με μοντέρνα πινελιά για τους επισκέπτες του Sani Resort.

Η Stéphanie Le Quellec έχει στο βιογραφικό της μια εντυπωσιακή καριέρα με αφετηρία τη νίκη της στο γαλλικό Top Chef το 2011, και είναι μια από τις πιο δυνατές υπογραφές της γαλλικής κουζίνας, με μαγειρική προσωπικότητα και ένα στυλ κουζίνας με αποχρώσεις.

Η δουλειά της στο εστιατόριο “La Scène” του 5άστερου ξενοδοχείου Prince de Galles το 2014 της χάρισε το πρώτο της αστέρι Michelin και το 2019 το δεύτερο. Το μενού της διάσημης σεφ που είχε μαγειρέψει ξανά στο Sani Gourmet το 2019 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά της πιάτα βασισμένα στη φιλοσοφία της, που όπως λέει η ίδια: «Μου αρέσει να μπαίνω στην ουσία του θέματος. Θέλω η μαγειρική μου να είναι κατανοητή. Για να έχουν νόημα οι συνθέσεις μου, επινοώ μενού που είναι σύντομα, αποτελεσματικά, εποχιακά και διασκεδαστικά».