Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία τεσσάρων χρόνων το Hoocut, το αγαπημένο σουβλάκι της πόλης, που υπογράφουν η επιτυχημένη πεντάδα των αδελφών Λιάκου, Κλεομένη Ζουρνατζή, Νίκου Καραθάνου και Περικλή Κοσκινά, επεκτείνεται δυναμικά, με δύο ολοκαίνουρια καταστήματα στη Νέα Σμύρνη, το οποίο άνοιξε το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου και το τρίτο που έρχεται σύντομα στο Περιστέρι.

Το καινοτόμο δημιούργημα που επαναπροσδιόρισε το σουβλάκι εστιάζοντας στην αληθινή πίτα και σε διαφορετικές κοπές κρέατος, δημιουργήθηκε το 2018 με το flagship κατάστημα της πλ. Αγίας Ειρήνης.

Στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη, ο ευρύχωρος χώρος φιλοξενεί την ανοιχτή κουζίνα του Hoocut, που επιτρέπει στο κοινό να παρακολουθεί τους μαγείρους να φτιάχνουν από την αρχή το εμβληματικό ελληνικό έδεσμα. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαδικασία είναι το θερμαινόμενο τραπέζι, στο κέντρο της κουζίνας.

Εκτός από την πίτα φτιαγμένη στο χέρι, ανάλαφρη, τραγανή, η έμφαση δίνεται στο κρέας, με τους αδερφούς Λιάκου -οι οποίοι πρόσφατα δημιούργησαν ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat- να προμηθεύουν το Hoocut με ποιοτικό κρέας, που δίνει σημασία στην ισορροπία της γεύσης των συστατικών, στη σωστή επεξεργασία του. Το πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος, οι ποιοτικοί έλεγχοι του οποίου έχουν ανατεθεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα, ανοιχτές πίτες με ψητό κρέας χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο αποτελούν ενδεικτικές επιλογές ενώ και οι vegetarian επιλογές, πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς.