Αφού έκανε την επιτυχημένη πορεία του στα φεστιβάλ, το απλό burger που εμπνεύστηκε ο σεφ Fahd-Αλέξανδρος Hassan Kassem απέκτησε… στέγη. Ο σεφ που έχει στο βιογραφικό του πολλά γαστρονομικά φεστιβάλ, τη δημιουργία του λιβανέζικου πρωινού στο 6 d.o.g.s. αλλά και το Dave’s Burger, εμπνεύστηκε την επιστροφή του burger στη βάση του, κάτι που σημαίνει απλότητα, κόντρα στην τάση που, τουλάχιστον στα μέρη μας, θέλει τα burger φορτωμένα με άπειρα υλικά και πανάκριβα.

Το cheeseburger του Guerilla chef, που βρήκε τη θέση του στον πεζόδρομο της Σολωμού στα Εξάρχεια, φτιάχνεται από φρέσκο γαλλικό μοσχαρίσιο κιμά από στηθοπλευρά, που ψήνεται στο μαντέμι, έχει κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα, μια φέτα από κίτρινο τυρί που λιώνει και αφράτο ψωμάκι, και κοστίζει μόλις 3 ευρώ με μονό μπιφτέκι και 4 ευρώ με διπλό.

Το νέο μπεργκεράδικο της Αθήνας, έχει γίνει ήδη στέκι, με το value for money πεντανόστιμο burger που προτείνει, το οποίο συνοδεύει με μπίρες από μικροζυθοποιούς. Εχει αποκλειστική συνεργασία με τη Strange Brew, και σύντομα έπονται κι άλλες. Ο Ελληνολιβανέζος σεφ, σχεδιάζει ακόμη ένα web radio στο υπόγειο, events για νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, καθώς και delivery.