Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Θάνος Προυναρούς, δύο θρύλοι της γαστρονομίας και του fine drinking, που υπογράφουν τη γευστική πρόταση φέτος στο Grace Hotel έχουν ετοιμάσει για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μια σειρά από συναρπαστικά events για τους επισκέπτες της Σαντορίνης και του ξενοδοχείου, με στόχο να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα στα πιάτα και τα cocktail τους.

Ο ιδρυτής του αθηναϊκού Baba Au Rum Θάνος Προυναρούς και η έμπειρη ομάδα του θα βρίσκονται στη Σαντορίνη από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Κυριακή 17 Ιουλίου για μια σειρά από συναρπαστικά Cocktail Masterclasses, στο 363 Bar by Baba Au Rum, που βρίσκεται μέσα στο Grace Hotel.

Με φόντο τη θέα στην καλντέρα, ο Θάνος Προυναρούς θα συνδυάσει την προσωπική του ταυτότητα με τα πιο φρέσκα νησιώτικα υλικά: από ντοματάκια Σαντορίνης μέχρι άγρια κάππαρη για να δημιουργήσει signature cocktails με άρωμα Σαντορίνης.

Η καινοτομία, τα μεσογειακά προϊόντα και η σύγχρονη τέχνη του mixology θέτουν τη θεματολογία στα masterclasses, που θα δοθούν στο νησί.

Στο Varoulko Santorini του Grace Hotel, τώρα, η φιλοσοφία του Λευτέρη Λαζάρου για την ελληνική κουζίνα και η αγάπη του για τα ντόπια υλικά συναντούν την πλούσια οινική παράδοση της Σαντορίνης.

Wine εμπειρίες
Αυτόν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, το Grace Hotel θα φιλοξενήσει τις πιο μοναδικές εμπειρίες wine tasting, σε συνεργασία με μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία του νησιού. Το Οινοποιείο Μπουτάρη, γνωστό σε όλη την Ελλάδα για τη μεγάλη του συμβολή στην αναβίωση και ανάπτυξη των γηγενών ποικιλιών αμπέλου, θα επισκεφθεί το Varoulko Santorini στις 22 και 23 Ιουλίου, το Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος, που ιδρύθηκε το 1952 και διαθέτει μια σειρά από διακρίσεις, στις 29 και 30 Ιουλίου, ενώ το Κτήμα Αργυρού, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αμπελώνων στη Σαντορίνη έρχεται στις 13 και 14 Αυγούστου. Ειδικοί someliers από τα κορυφαία Κτήματα της Σαντορίνης θα επισκεφθούν το Grace Hotel και το Varoulko Santorini για να μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα γευστικό ταξίδι, όσο ένα εντυπωσιακό μενού που επιμελείται ο ίδιος ο σεφ Λαζάρου, συνοδευόμενο από τοπικές ποικιλίες κρασιών όπως το Ασύρτικο, το Αθήρι, η Μανδηλαριά και το Vinsanto, θα δημιουργούν μια εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.