Ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου «Vanderveen» στο Άμστερνταμ –που γνωρίσαμε και στη «Hytra»- θα βρίσκεται αύριο για μια βραδιά στην αγαπημένη «Cantina» στα Σεράλια της Σίφνου του σεφ-ιδιοκτήτη Γιώργου Σαμοϊλη.

Ουσιαστικά μεταφέρει το concept που είχε ξεκινήσει την περίοδο του lockdown στο Άμστερνταμ, μπροστά από το «Vanderveen», όπου εκτός από φαγητό έπαιζαν και ωραίες μουσικές, κάτι που χαρακτηρίζει τον σεφ, που είναι συλλέκτης βινυλίων. Το event είχαμε απολαύσει και τον περασμένο Δεκέμβριο στο αθηναϊκό Diego.

Για τη Σίφνο, έχει διαμορφώνει ένα μενού γευσιγνωσίας οκτώ σταδίων (70€) που σερβίρεται με οίνους που επιμελείται το wine bar «Loggia» του Κάστρου (30€). Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως: τοματόσουπα με καπνιστό χοιρινό λίπος, καλαμάρι, πίτα με ταραμά και βρύα, ψάρι ημέρας με βλήτα, καπνιστό πιτσούνι και φρέσκο τυρί με πεπόνι και παρφέ φράουλας με βασιλικό.