Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha έχει δημιουργήσει μία νέα open beach εμπειρία με το Ftelia Pacha Mykonos συνδυάζοντας φαγητό και μουσική με παγκοσμίως διάσημους DJs, στη μοναδική παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο.

Στην προστατευμένη βόρεια πλευρά της ακτής, το Ftelia Pacha Mykonos απλώνεται σε διαφορετικά επίπεδα μπροστά στην αμμουδιά, με παροχές όπως εστιατόριο, δύο μπαρ και ένα όμορφο lounge χώρο με άνετους καναπέδες για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, σε boho chic αισθητική, με θέα τα κρυστάλλινα νερά. Η αισθητική είναι εμπνευσμένη από τα θέρετρα των δεκαετιών του ’60 και ’70 της Νότιας Γαλλίας και συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Μυκόνου. Μάρμαρο από την Ελλάδα και την Ισπανία μαζί με άλλα φυσικά στοιχεία όπως το ξύλο, την άμμο και την πέτρα δομούν την ταυτότητα του.

Καθημερινά ανοικτό για πρωινό, καφέ, σνακ, γεύμα, βραδινό και κοκτέιλς, προσφέρει ένα μεσογειακό sharing-style μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός. Εμπνευσμένο από premium ελληνικά προϊόντα περιλαμβάνει πιάτα με Ισπανικό άρωμα, καθώς και φρέσκα θαλασσινά, ψάρια, premium κοπές και νόστιμα σνακς. Η λίστα των κρασιών και κοκτέιλς συμπληρώνουν την απόλαυση των πιάτων.