Στο κέντρο της Αθήνας στη Μητροπόλεως άνοιξε το Angelo et Manolo, ένα νέο wine bar, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το προσέξεις περνώντας, με το χαρακτηριστικό έντονο ροζ χρώμα του. Ιδιοκτήτες του είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Μανώλης Καραλής και ο Άγγελος Παντζιάς, από την οικογένεια Παντζιά, του By The Glass.

Εξ ου και το όνομα του wine bar! Βασικός πρωταγωνιστής του concept είναι φυσικά το κρασί, σε όλες του τις εκδοχές, μέσα από μια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες. Στον κατάλογο υπάρχουν τέσσερις εκδοχές spritz και το κλασικό negroni. Όλα συνοδεύονται με αλλαντικά και τυριά, τα οποία κόβονται εκείνη τη στιγμή.

Με χρώματα γήινα και ζεστά, εμπνευσμένα από την τερακότα της Τοσκάνης, και καμπύλες με λεπτομέρειες-αναφορά στους λαιμούς των μπουκαλιών των κρασιών, η αρχιτέκτονας Έφη Ηλιάδου το σχεδίασε σε συνεργασία με τους Sense of Material, διατηρώντας και αναδεικνύοντας τα κλασικά ελληνικά στοιχεία του διατηρητέου για να δημιουργηθεί αυτή η μικρή κάβα-κόσμημα.