Μία φορά τον χρόνο, η Barry Callebaut, ο κορυφαίος παραγωγός σοκολάτας και προϊόντων κακάο υψηλής ποιότητας παγκοσμίως, προσκαλεί Chefs της Chocolate Academy ™ από όλο τον κόσμο για το Global Chef Seminar, με στόχο να εξερευνήσουν μαζί τον ατελείωτο κόσμο της σοκολατένιας απόλαυσης.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, το Global Chef Seminar επέστρεψε: το CHOCOLATE ACADEMY ™ Center Athens άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει 70 chefs από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων παγκοσμίως αναγνωρισμένους και βραβευμένους τεχνίτες. Μέσα σε 5 έντονες και γεμάτες ημέρες, οι chefs έμαθαν για νέες τάσεις και τεχνικές, αντάλλαξαν νέες ιδέες και δούλεψαν μαζί στοχεύοντας στις σοκολατένιες δημιουργίες του μέλλοντος.

Με το concept του “Philo.Chef”, το φετινό Global Chef Seminar ταξίδεψε τους καλεσμένους του στις ρίζες της ελληνικής φιλοσοφίας. Το concept αναφερόταν στους chefs ως σύγχρονους φιλόσοφους της σοκολάτας, συνδέοντας την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα με τις αξίες των φιλοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας.

Το κέντρο της Chocolate Academy ™ στην Αθήνα λειτουργεί σαν μία δημιουργική πλατφόρμα όπου τεχνίτες, ζαχαροπλάστες και υπεύθυνοι τροφοδοσίας μπορούν να αναδείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους, να μάθουν για τις νέες τάσεις, τεχνικές και συνταγές, και να εξερευνήσουν τον ατελείωτο κόσμο της σοκολάτας.