Η premium τεκίλα Don Julio ως ένα ποτό που συνοδεύει τις καλοκαιρινές στιγμές, δημιουργήθηκε από τον Don Julio Gonzalez, από τον οποίο πήρε το όνομα αλλά και την αίγλη της. Η ιστορία της Don Julio αποτελεί ένα ξεχωριστό, inspirational tale για όλους: ένας αγρότης, που ανακάλυψε το πάθος του κι αφιέρωσε την ψυχή του σ’ αυτό, δημιουργώντας με αγάπη και προσήλωση την high-end Don Julio τεκίλα.

Η premium τεκίλα Don Julio είναι το ποτό που συνοδεύει επάξια όλες τις στιγμές έμπνευσης και δημιουργήθηκε από τον Don Julio Gonzalez, από τον οποίο πήρε το όνομα αλλά και την αίγλη της.
Το πάθος του ιδρυτή ταξιδεύει στο σήμερα, στη Μύκονο και ενσαρκώνεται σε 6 μοναδικούς artisans που εμπνέονται από τις γραμμές, τη γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους.

Εξι δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα, που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος, η οποία καταγράφηκε στο ολοκαίνουριο βίντεο της τεκίλας. Στο ειδυλλιακό τοπίο της Μυκόνου, η διάσημη τεκίλα γίνεται talk of the town στη Φτελιά, όπου συνοδεύει επάξια τα signature, μεσογειακά πιάτα όπως και τα beats διεθνώς αναγνωρισμένων Djs, αλλά και στο Alemagou, για μια all-day εμπειρία, εκεί που σκάει το κύμα και το JackieO’ όπου κρύβονται τα πιο cool vibes του νησιού.

«Αν έχεις πάθος, έχεις τα πάντα», αυτά τα λόγια ανήκουν στον «πατέρα» της δημοφιλέστερης luxury τεκίλας παγκοσμίως και δε θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστό manifesto για το νέο βίντεο.