Το Dirty Sanchez Cantina Mexicana, είναι το νέο bar restaurant που έστησε η ομάδα του «Finca Vigia» και η ομάδα των Δημήτρη Μπαλλιάν, Γιάννη Μωράκη και Δημήτρη Παππά με τον Σπύρο Μαυροειδή (‘Nikkei’), στην επιμέλεια της κουζίνας.

Τo γωνιακό μαγαζί της οδού Ολυμπιονικών στο Νέο Ψυχικό απέκτησε διακόσμηση και μετατρέπεται σε στέκι με έμφαση στη μεξικάνικη κουζίνα, τα ωραία κοκτέιλ και την αλεγκρία του πάρτι που ξεκινά από τη δροσερή αυλή του και εκτείνεται στο λιλιπούτειο εσωτερικό του. Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη με μεξικάνικα χρώματα, φιγούρες και τοιχογραφίες που απεικονίζουν γυναικείες φιγούρες, κάκτους και θεματικές από τη ζούγκλα.

Η κουζίνα προτείνει πρωτότυπα πιάτα με άξονα τα κλασικά και αγαπημένα δημοφιλή πιάτα, τα οποία σερβίρονται σε μια πιο ανεβασμένη εκδοχή με καλές πρώτες ύλες. Τάκος με μπακαλιάρο, jalapeno mayo, yuzu και ρέβα, σαλάτα Mexicana με καρπούζι, yuca με σάλτσα brava chipotle, pulpo aquachille με χταπόδι και καμένο αβοκάντo, Iberico Pata Negra με κίμτσι και πιπεριές Padrón. Τα επιδόρπια που κλείνουν το μενού είναι τα απαραίτητα Churros, αλλά και η Panna Cotta tres leches με γάλα βρώμης, passion fruit, blueberries και τραγανό μπισκότο.

Εμφαση έχει δοθεί και στο κεφάλαιο κοκτέιλ, με τον Αλέξανδρο Στεπτσένκο να υπογράφει τη λίστα των ποτών. Θραύση κάνει το ομώνυμο Dirty Sanchez κοκτέιλ, αλλά και το Dirty Tommys και την Dirty Sangria. Η πρόταση της διασκέδασης περιλαμβάνει και live μουσική. Κάθε Τετάρτη μάλιστα, η σκηνή ανήκει στον Ηλία Μπόγδανο με τους Inco που κρατά τον ρυθμό σε υψηλές στροφές.