Η ψαροταβέρνα «Τραβόλτα» των Σπυρου και Βαγγέλη Λιάκου, δέκα χρόνια μετά το άνοιγμά της, παραμένει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν βαθιά το ψάρι δίνοντας ρεσιτάλ γευσεων.
Με ψαρικά που μοσχοβολούν ιώδιο, παραμένει στο προσκήνιο κι έχει δημιουργήσει ένα πιστό φαν κλαμπ. Ο σεβασμός στην πρώτη ύλη αλλά και η αλυσίδα της προμήθειας που επιτυγχάνεται με την αποκλειστική συνεργασία με τρία ψαροκάικα εξασφαλίζει την καθημερινή ψαριά, για το μενού της ημέρας, χωρίς διακρίσεις σε πρώτα και δεύτερα ψάρια αλλά με μόνη έγνοια τη φρεσκάδα και τη γεύση της θάλασσας.

Η εποχικότητα, η ηθική μεταχείριση, και ο σεβασμός στον καιρό και τη θάλασσα, παρμένουν βασικές αρχές, ενώ ο έλεγχος στη μεταχείρισή της έχει ως αποτέλεσμα μια κουζίνα, η οποία με τον Ανέστη Λαμπρόπουλο στο τιμόνι, παραδίδει με συνέπεια ψάρι με άψογο ψήσιμο, από τα καλύτερα «ωμά» της πόλης, μαγειρευτά εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, αλλά και λιχουδιές στη «σούβλα». Από το ξεκίνημά τους το ζητούμενό ήταν να αναδείξουν το ταπεινό ψάρι, αυτό που τρώνε οι ψαράδες πάντα φρέσκα και πρώτης διαλογής.

Η επετειακή χρονιά, βάζει στο τραπέζει τα best seller πιάτα τους, τα περίφημα «ωμά»: καρπάτσιο σφυρίδας με αχινό και ξύσμα λάιμ, καρπάτσιο φαγκρί με αυγά πέστροφας, σόγια και λάιμ, το χέλι τυλιγμένο με λαρδί από μαύρο χοίρο, το καλαμάρι κοντοσούβλι οι τηγανητές σαρδέλες με κρέμα παντζάρι, στημένες σε πυργάκι, αλλά και το ριζότο με μελάνι σουπιάς και κεφαλοτύρι από την Ιο, το χιουνκιάρ μπεγεντί με τσιπούρα, πρωτότυπες μακαρονάδες και φρέσκα ελληνικά όστρακα. Τέλος, το ζεστό κιουνεφέ με τραγανό κανταΐφι, τυρί και παγωτό μαστίχα ολοκληρώνει τη φημισμένη του ψαροφαγία.