Το Daios Cove διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το φεστιβάλ «Culinary Journeys Series». Μετά τον Amaury Bouhours, σεφ του διάστερου παριζιάνικου “Le Meurice”, που έκοψε το νήμα στις 5 Ιουνίου, τη σκυτάλη θα πάρει ο Alex Atala (28 & 29/6), ο πρώτος Βραζιλιάνος σεφ που βραβεύτηκε με δύο αστέρια από τον Michelin στο Σάο Πάολο,
με το εστιατόριό του “DΟΜ” να συμπεριλαμβάνεται στην ελίτ των εστιατορίων διεθνώς σε λίστες όπως τα “50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου” και τον ίδιο στην πρώτη δεκάδα των «The Best Chef Awards».
Ακολουθούν οι: Romain Meder, του παριζιάνικου “Domaine de Primard” και στενό συνεργάτη του Alain Ducasse σε σειρά γαστρονομικών projects (8/7), Karime López (21 & 22/7) από το «Gucci Osteria» στη Φλωρεντία, με την υπογραφή του Massimo Bottura και μια δυνατή τριάδα Ελλήνων σεφ και pastry chef αποτελούμενη από τους Γκίκα Ξενάκη («Aleria», 10 & 11/8), Παύλο Κυριάκη («The Zillers», 18 & 19/8) και Σπύρο Πεδιαδιτάκη (ζαχαροπλαστείο «Ourse», 8 & 9/9).