Στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από τους Ίνκας, το COYA Mykonos αποτελεί έναν από τους πιο ζωηρούς χώρους του νησιού που ταξιδεύει τους επισκέπτες στη μαγευτική κουζίνα (ανοιχτή μέχρι τη 1.30 π.μ.) και τη γοητευτική κουλτούρα του Περού. Αυθεντικά γευστικά πιάτα σε συνδυασμό με την «ανεβαστική» ατμόσφαιρα που χαρίζουν τα tribal beats και τα dj sets παγκοσμίου φήμης DJs του brand και του music label, COYA Music, η έμφαση δίνεται στο entertainment κομμάτι της εξόδου, μια πρόταση που γνωρίζει επιτυχία όπου δραστηριοποιείται, ανά τον κόσμο στις τοποθεσίες: Λονδίνο, Dubai, Abu Dhabi, Monte-Carlo, Παρίσι, Doha και Riyadh.

Η δράση εκτείνεται στο εστιατόριο που είναι στημένο στην αυλή, το εντυπωσιακό Pisco Bar και τον περίτεχνα διακοσμημένο private dining χώρο.

Οι φετινές βραδιές με DJ sets περιλαμβάνουν, για πρώτη φορά στη χώρα μας, το διεθνούς φήμης event, COYA Ritual κάθε Δευτέρα. Μια μουσική εμπειρία με tribal μουσική σκηνή, μελωδική techno και νοτιοαμερικανικές επιρροές. Το DJ line up του COYA Ritual, μετά τον Pippi Ciez περιλαμβάνει τους Raw Main (13 Ιουνίου), Bross (20 Ιουνίου), DSF (27 Ιουνίου).

Επιπλέον, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν, το δημοφιλές διεθνές θεματικό πάρτι La Noche Blanca επιστρέφει στις 30 Ιουνίου. Τον Ιούλιο, το πάρτι La Noche Blanca θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου, ενώ για τον Αύγουστο την Πέμπτη 11 Αυγούστου.