Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με 102 χρόνια εμπειρία στον χώρο του καφέ, παρουσιάζουν το νέο τους Project στο flagship store της Ομόνοιας μέσα από το Coffee Brew Bar. Με έμφαση στον espresso και με state of the art εξοπλισμό, η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του σερβιριζόμενου καφέ, με σκοπό να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τη μακρόχρονη εμπειρία της στον κλάδο.

Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής των Καφεκοπτείων Λουμίδη επίλεξε προσεκτικά ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς και μελέτησε το ιδανικό roasting προφίλ κάθε χαρμανιού, ώστε να πετύχει άριστα τελικά προϊόντα espresso.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι Βaristi παρασκευάζουν και σερβίρουν στους πελάτες τον αγαπημένο τους καφέ, ενώ παράλληλα τους “ξεναγούν” στα διαφορετικά coffee blends αλλά και single origins.

Εκτός από τους espresso, στο Coffee Brew Bar υπάρχουν και single origin καφέδες φίλτρου που εκχυλίζονται με τη μέθοδο του pour-over με νερό συγκεκριμένων προδιαγραφών (τιμές PH/ασβέστιο/μαγνήσιο/ολική σκληρότητα κ.ά.), ώστε να αναδεικνύονται στο μέγιστο όλα τα χαρακτηριστικά τους. Και φυσικά, ο παραδοσιακός ελληνικός καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη στη χόβολη, στην κλασική εκδοχή του ή με μικρά twists (εκχύλιση & συνταγές) που τον απογειώνουν.

Το design του shop in shop επιμελήθηκε η Stirixis Group, χρησιμοποιώντας στοιχεία της υπάρχουσας ταυτότητας των Καφεκοπτείων Λουμίδη.