Το νέο ιταλικό bistro του ξενοδοχείου Belvedere κάνει πρεμιέρα πάνω στο κύμα, προσφέροντας αυθεντική μυκονιάτικη ατμόσφαιρα. Το Cocco Mykonos, βρίσκεται στη Μικρή Βενετία στο σημείο που άλλοτε φιλοξενούσε το θρυλικό Caprice, και αναδύει τη μαγεία του παρελθόντος σε κάθε γωνιά του ιστορικού κτιρίου, που έρχεται να διεκδικήσει τη δική του πορεία στην καρδιά της Μυκόνου.

Ο χώρος φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού studio Concept Boarding. Οι απαλές καμπύλες των επίπλων, τα τραπεζομάντηλα και το υποδειγματικό tableside service προσφέρουν ένα οικείο περιβάλλον, που εξυπηρετεί τις διαφορετικές χρήσεις. Το καλά εξοπλισμένο μπαρ που μοιάζει λαξεμένο στον τοίχο προσφέρει signature cocktails και εκλεκτά κρασιά, ενώ το dining space απλώνεται σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και επίπεδα, με τις πόρτες και τα παράθυρα να φέρνουν τη θέα της θάλασσας στο εσωτερικό.

Το μενού έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μικρά πιάτα που συνοδεύουν το ποτό, ενώ καλοδιαλεγμένα κρεατικά και ψαρικά, δροσερές σαλάτες, ανάλαφρες πίτσες και πλούσια ζυμαρικά εκτελούνται με βάση αυθεντικές ιταλικές εκτελέσεις. Το γευστικό σύμπαν του Cocco ολοκληρώνει ένας θελκτικός κατάλογος με καλοκαιρινά επιδόρπια, ντιτζεστίφ και μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από πούρα.