Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Edgard Bovier και ο Vania Cebula από το Lausanne Palace ανέλαβαν το ανανεωμένο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, ενός από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι δύο έμπειροι chef ετοίμασαν ένα καλοκαιρινό signature μενού, με έμπνευση από τις γεύσεις της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ελβετίας. Ο Edgard Bovier, έχει διαπρέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες παγκοσμίως (Badrutt’s Palace και Suvretta House στο St. Moritz, Vendôme στο Μπαχρέιν, Chésery και Olden στο Γκστάαντ) και από το 2004 ηγείται της ομάδας του Lausanne Palace. Μαζί του στο Captain’s House και ο Ιταλός Vania Cebula, ο οποίος μεταφέρει την εμπειρία από κορυφαία εστιατόρια σε Πάντοβα, (συμπεριλαμβανομένου και του Le Calandre, βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin), Λονδίνο, Παρίσι και Κρήτη.

Με έμπνευση από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Μεσογείου, το φετινό μενού του Captain’s House, βάζει στο επίκεντρο τις ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες, με έμφαση στα φρέσκα ψάρια και στα θαλασσινά, χωρίς να λείπουν οι εξαιρετικές κοπές κρέατος και τα χειροποίητα ζυμαρικά. Κλασικά πιάτα επανασυστήνονται υπό τη σύγχρονη ματιά των chefs, όπως το vitello tonnato με ξύσμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου και το λιμοντσέλο τιραμισού.

Το εστιατόριο με την υπέροχη βεράντα και την ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ξεχωρίζει για την επηρεασμένη από τη θάλασσα διακόσμησή του, αλλά και για τη ζωντανή μουσική που ολοκληρώνει την εμπειρία.