Το Callao Corfu Beach Bar Restaurant είναι ο καλοκαιρινός day-to-night προορισμός σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας, στον κόλπο του Καλαμιού.

Η διακόσμηση Callao – που σημαίνει βότσαλο- εκφράζει τον μεσογειακό τρόπο ζωής, που εστιάζει στο να απολαμβάνει κανείς τον εξωτερικό χώρο, το φως, τη σκιά, τη δροσιά και την οικειότητα της παρέας. Μεγάλα τραπέζια και άνετα καθιστικά που επιτρέπουν τη συγκέντρωση πολλών ατόμων δημιουργούν μια χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εναρμονίζει το περιβάλλον με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, ενώ έμφαση δίνεται και στη γαστρονομία, την οποία έχει αναλάβει ο σεφ Florian Ogici. Άριστη πρώτη ύλη και τοπικά προϊόντα, δομούν το μενού που ισορροπεί ανάμεσα στην παραδοσιακή απλότητα και τη σύγχρονη ματιά, αναδεικνύοντας τις προσταγές της Μεσογειακής διατροφής.

Το all day menu βασίζεται στις γνώριμες ελληνικές γεύσεις και σε πιάτα που αποπνέουν την Κερκυραϊκή και Βενετσιάνικη παράδοση του νησιού, ενώ υπάρχει και ειδικό beach time menu με casual bites που συνοδεύει τα signature cocktails και τις μπύρες της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας.

Φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ντόπια κρέατα και λαχανικά, φρέσκιες σαλάτες και χειροποίητα μακαρόνια, αλλά και σύγχρονες παραλλαγές παραδοσιακών πιάτων, όπως η σφυρίδα μπουρδέτο και ο κόκορας παστιτσάδα, συνυπάρχουν με το ταρτάρ από ψάρι ημέρας και τα θαλασσινά. Δε λείπουν οι vegetarian επιλογές, όπως τα φρέσκα λαχανικά εποχής σε τραγανή tempura batter ή τα φρέσκα tagliolini με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης και παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης.

H κάβα κρασιών δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, ενώ στα ποτά συναντάμε twisted classics και signature cocktails, που συνδυάζουν κλασικά ποτά με σύγχρονες μεθόδους και πρωτότυπα υλικά, όπως ροζ πιπέρι, λικέρ σύκου, passion fruit puree, λικέρ Μαστίχα, ντόπιο μέλι και επτανησιακό limoncello, με υψηλής ποιότητας αλκοόλ: ρούμι, mezcal, τζιν και τσίπουρο, καθώς και special blended whiskeys και premium βότκες.