Η Brasserie Lorraine, στο Κολωνάκι, αποτελεί το εστιατόριο που τιμά τη γαλλική κουζίνα. Σε ένα σκηνικό με γαλλική αύρα, οι καθρέφτες στους τοίχους, η ταπετσαρία με τα μεγάλα τριαντάφυλλα, τα μαρμάρινα τραπέζια κι η μπάρα, οι πράσινες βελούδινες πολυθρόνες και καναπέδες, οι πολυέλαιοι, τα κεριά, ταξιδεύουν τον επισκέπτη, σε coupe του Orient Express, μέσα στο χρόνο.

Με επικεφαλής στην κουζίνα τον Παναγιώτη Ζώκο- έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μιχάλη Νουρλόγλου- και την ομάδα του να δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα μοναδικής γεύσης, που συνδυάζονται άριστα με τις καλοδιαλεγμένες επιλογές από τον γαλλικό κι αμερικάνικο αμπελώνα χωρίς να λείπουν οι ελληνικές προτάσεις από ξεχωριστές ετικέτες που διαφοροποιούνται κάθε χρονιά, τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ όπως το «sur mesure» dry martini, την εξαιρετική μουσική με φωνή και πιάνο, κάθε στιγμή στη Brasserie Lorraine είναι ξεχωριστή.

To ζεστό foie gras με γλυκιά κολοκύθα και πιπέρι σετσουάν, το μεδούλι με λεπτές φέτες βοδινού φιλέτου και persillade, τα φρέσκια χτένια με beurre blanc miso, νουάζετ και ρόκα, τα σαλιγκάρια Βουργουνδίας, τα άριστα κρέατα όπως το Côte de bœuf, το Chateaubriand, το φιλέτο entrecôte που συνοδεύονται από εξαιρετικές σως -sauce béarnaise, poivre και café de paris- αλλά κι η φρέσκια γλώσσα meunière, είναι μερικές από τις προτάσεις που δημιουργούν πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο κι αναμνήσεις πολύ ισχυρές. Εξαιρετικά και τα γλυκά όπως το Paris-Brest με αφράτο σου και πραλίνα φουντουκιού, το ανεπανάληπτο millefeuille και το moelleux με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια.