Το επιτυχημένο concept του Beefbar Athens ενισχύει γι΄αυτό το καλοκαίρι την πρότασή του προσφέροντας πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και τα μοναδικά signature, δίνοντας τη δική του διάσταση στο fine dining.

Η πρόταση ξεκινά από το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου που βρίσκεται στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails να αποτελεί μια πρόταση για pre ή after dinner drinks.

Η βεράντα του Beefbar Athens με την θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής.

To μενού φέρει την υπογραφή του chef Παναγιώτη Ρέτζη και εστιάζει στις διαφορετικές κοπές, ενώ από τα πιο δημοφιλή πιάτα του είναι το beef ribeye ham, το signature carpaccio και το tartare & tartine, το KFC (Kobe beef tallow fried chicken), τα Quesadillas από Braised Wagyu και το Calamari Crunch. Παράλληλα, το leaf menu είναι αφιερωμένο στους vegans ή όσους επιθυμούν ανάλαφρες επιλογές, χωρίς κρέας.

Οι προτάσεις των κοκτέιλ περιλαμβάνουν το Peach Spritz με τον συνδυασμό ροδάκινου και περγαμόντου, το αρωματικό Apple Martini και τη Summer Mezcalita, που πρόκειται για ένα twist της κλασικής margarita με mezcal.