Το κομψό all-day εστιατόριο BACARO είναι η νέα γαστρονομική πρόταση στο κέντρο του Πειραιά, στο The Port Square Hotel.
Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία “far bàcara”, το εστιατόριο BACARO αποτελεί το σημείο συνάντησης φίλων και ταξιδιωτών για να ανακαλύψουν εκ νέου παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, όπως κεφτεδάκια, παπουτσάκια, μουσακάς, ζυμαρικά, και πιάτα ψαριών και κρεάτων, στη μοντέρνα εκδοχή τους, δια χειρός του ταλαντούχου chef Δημήτρη Ορέστη.
Δημιουργικές γεύσεις, όπως φέτα κανταΐφι ή carpaccio λαβράκι, χειροποίητα παραδοσιακά γεύματα, όπως ταλιάτα Black Angus ή ψητό σολωμό αλλά μοναδικά επιδόρπια, όπως flan σοκολάτας με παγωτό, τάρτα λεμόνι ή τον μπακλαβά BACARO που είναι και η αγαπημένη επιλογή των πελατών του εστιατορίου.
Παράλληλα, το μπαρ του εστιατορίου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς το ποτό του, ένα καλό ποτήρι κρασί ή ένα signature cocktail μετά τη δουλειά μαζί με ένα ελαφρύ σνακ ή ποικιλία τυριών και αλλαντικών.
The Port Square Hotel
Το ξενοδοχείο The Port Square, μέρος του οποίου είναι το εστιατόριο BACARO, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά. Το πρώτο πολυτελές και «έξυπνο» ξενοδοχείο στον Πειραιά, με 53 δωμάτια και σουίτες, αποτελεί το νέο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας συμβουλευτικής διαχείρισης ξενοδοχείων, Trésor Hospitality που διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 10 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα αναλαμβάνοντας το pre-opening και τις υπηρεσίες 360 management.