Το speakeasy μπαρ που βρίσκεται στο Lower East Side της Νέας Υόρκης κέρδισε τον φετινό τίτλο του καλύτερου μπαρ στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ της Βόρειας Αμερικής. Το Attaboy είναι ένα κοκτέιλ μπαρ, που βρίσκεται κρυμμένο σε ένα σκοτεινό κομμάτι της οδού Eldridge. Ανήκει στο δίδυμο Sam Ross και Michael McIlroy, και φέτος γιορτάζει φέτος τη 10η επέτειό του. Στην περσινή κατάταξη βρισκόταν στην 34η θέση.

Το Attaboy προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία κοκτέιλ, ελλείψει μενού κοκτέιλ, όπου κλασικά ποτά όπως το Penicillin του Ross και το Greenpoint του McIlroy έχουν δημιουργήσει ιστορία. «Παρά το μέτριο μέγεθός του, είχε μεγάλη επιρροή στον τρόπο που πίνουμε, όχι μόνο στη Νέα Υόρκη και τις ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως», δήλωσε ο Mark Sansom, διευθυντής περιεχομένου για τα 50 Best Bars της Βόρειας Αμερικής.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Handshake Speakeasy της Πόλης του Μεξικού -που ονομάστηκε επίσης The Best Bar στο Μεξικό- ακολουθούμενο στην τρίτη θέση από το Licorería Limantour, επίσης στην πρωτεύουσα του Μεξικού. Να αναφερθεί ότι οι ΗΠΑ κατέλαβαν 29 θέσεις στη λίστα, το Μεξικό 11, ο Καναδάς οκτώ και η Καραϊβική δύο.