Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Juju Summer άνοιξε τις πόρτες του στην ταράτσα του Divani Caravel και προσφέρει γευστικά πιάτα, εξαιρετικά cocktails και μία υπέροχη, πανοραμική θέα, συνοδευόμενα από lounge μουσική, την οποία επιμελείται DJ.

Συνδυάζοντας κινηματογραφικό design με κορυφαία γαστρονομική εμπειρία, το Juju Summer, βρίσκεται δίπλα στο Thea Pool Restaurant και την πισίνα του ξενοδοχείου, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία για ολοήμερη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης.

Τα πιάτα ταξιδεύουν ανάμεσα σε παραδοσιακές γεύσεις και αναμνήσεις, με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα του μενού είναι η σαλάτα Guido, με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και macadamia, τα bao buns είτε με χοιρινό είτε με αστακό και το Burger «8 ½» εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.

Συμπληρώνοντας μοναδικά το μενού, η συλλογή κρασιών προσφέρει μια εξίσου ενδιαφέρουσα προσέγγιση, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή κρασιά, τα οποία αναδεικνύουν περαιτέρω την εμπειρία σας. Επιπλέον, το μπαρ σερβίρει επώνυμα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία «8 1/2» του Φεντερίκο Φελίνι.