Μετά την αποχώρηση της Σταυριανής Ζερβακάκου που έβαλε στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης το Annie Fine Cooking, στο πεζοδρόμιο της Μεναίχμου στον Νέο Κόσμο, την κουζίνα ανέλαβε εδώ και δύο μήνες ο Στέφανος Μιχάλης, που συνεχίζει στην ίδια κατεύθυνση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργικής comfort κουζίνας, με ένα μενού που αλλάζει καθημερινά.

Ο σεφ που έχει θητεύσει στη Θεσσαλονικιώτικη «Μούργα», αλλά και στις αθηναϊκές γαστροταβέρνες «Σεϋχέλλες» και «Λίνου, Σουμπάσης & ΣΙΑ» συνεχίζει με αξιώσεις όσα έκαναν γνωστή την ελληνική κουζίνα του Annie Fine Cooking, που περνά μέσα της σύγχρονες επιρροές αλλά και νησιωτικά στοιχεία, αφού η θητεία του στην κουζίνα της Μαργαρίτας στην Ανάφη, έχει αφήσει το αποτύπωμά της στη μαγειρική του.

Στο μενού βρίσκει κανείς όσπρια συνδυασμένα με ψάρι όπως η οσπριοσαλάτα με σκουμπρί ή η φάβα από κουκιά με πετάλι και αγκινάρες, αχνιστά/μαγειρευτά πιάτα, όπως το ψάρι ημέρας ου σερβίρεται με λαχανικά, αλλά και κρέας, με έμφαση στο κατσίκι. Ο σεφ αγαπά τα τυριά και στον κατάλογο μπαίνουν κατσικίσια τυριά από μικρούς παραγωγούς, παστώνει και καπνίζει τα ψάρια που μπαίνουν στις συνταγές του και εμφιαλώνει τα δικά του φυσικά κρασιά, αφού είναι ο οινοποιός του Κτήματος Φλαμαρού, στην Ανάφη, τα οποία βρίσκουμε και στην κάρτα του Annie Fine Cooking.