Το Rooftop του Mira Me Athens επέστρεψε ανανεωμένο. Ο ανακαινισμένος χώρος «ντύθηκε» με μια κομψή, πλήρως ανοιγόμενη τζαμαρία, έτσι ώστε η αγαπημένη ταράτσα του ξενοδοχείου να μπορεί να λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου, από το πρωί έως το βράδυ, ανεξαρτήτως καιρού, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να απολαμβάνουν τη θέα στην Ακρόπολη.

Στο κεφάλαιο γεύση, την μπριγάδα της κουζίνας οδηγεί ο νέος και ταλαντούχος chef Γρηγόρης Μπονιάκος με επικεφαλής τον executive chef Άρη Ρούσσο που ποντάρει στην ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα με κάποιες επιρροές από την Ασία. Τον πρώτο λόγο έχουν οι εποχικές πρώτες ύλες, με φρούτα και λαχανικά από επιλεγμένες φάρμες και μποστάνια αλλά και τις άψογες τεχνικές. Φρέσκα ψάρια, κρέατα ιδιαίτερης κοπής, pasta και risotti, χειροποίητα ψωμιά και dips, φτιαγμένα με γνώση αλλά και πολλή αγάπη και μεράκι.

Νέα άφιξη ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης που υπογράφει τα γλυκά. Η λίστα κρασιών είναι σχεδιασμένη από τον βραβευμένο οινοχόο Άρη Σκλαβενίτη για να ταιριάζει με το menu, και ανάμεσα στις επιλογές σε μπύρες θα βρείτε την Delphi και τη Marea, δυο ελληνικές φρέσκες και πολύ ιδιαίτερες ετικέτες από την μικροζυθοποιία Elixi της Χαλκίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα handmade cocktails, στο πολύ καλό service και σε όλες τις λεπτομέρειες που συμπληρώνουν την εμπειρία, όπως υπέροχες μουσικές που παίζουν στο background.

Να σημειωθεί ότι σερβίρεται και πλούσιο à la carte brunch, καθώς και αρωματικός καφές της taf.