Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου 2022 στη Σπονδή. Μαζί με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου Σπονδή, δημιουργούν ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας, που συνδυάζεται με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου Taittinger. Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων Le Parc ** και Le Jardin.

Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο Le Scribe και του Alain Ducasses στο Le Meurice.

Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία «Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη … Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!» (“Witnessing the soul of Champagne is not just about cooking the terroir… it’s about understanding who it is!”).

Το μοναδικό γαστρονομικό δείπνο έχει κόστος συμμετοχής 170€ και περιλαμβάνει: Γλασαρισμένη & Ψημένη Κίτρινη Κολοκύθα (Σαμπαγιόν Κολοκύθα-Καφές), Αφιέρωμα στην ‘’Notre Dame de Reims’’ (Καραβίδα Μαριναρισμένη με Αγουρίδα σαν βιτρό), Χτένια & Μανιτάρια με Pinot Noir (Ζωμός Χαμόβλαστης, Κρέμα από Νερό Καρυδιού), Πάπια (Παντζάρια, Βατόμουρο, Κόκκινο Shiso, Πεύκο), Ile Flottante Εσπεριδοειδών (Βασιλικός, Μαύρο Λεμόνι, Πράσινο Shiso). Πολλά υποσχόμενο το μενού σε ένα από τα μεγάλα 2άστερα εστιατόρια της Ευρώπης που βρίσκεται στην Αθήνα!