Τα TGI Fridays™ κλείνουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα διοργανώνουν μία σειρά εορταστικών happenings, σε όλα τα καταστήματά τους, που θα διαρκέσουν έως και τις 8 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ άνοιξε στις 15 Μαρτίου 1965 στη Νέα Υόρκη, στη γωνία των First Avenue και 63rd Street. Στην Ελλάδα ήρθαν το 1997 και σήμερα έχουν 9 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κατάλογος μεγάλος με ποικιλία γεύσεων από ethnic κουζίνες, tex-mex και αμερικάνικες επιρροές.

Για τα 25 χρόνια τους, τα TGI Fridays™ έχουν οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, επετειακών προϊόντων και events, όπως Επετειακή μπίρα Fridays™ Red, Charity Event σε συνεργασία με τον Δεσμό στις 7 Δεκεμβρίου (τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την βραδιά θα διατεθούν προς μια δράση του οργανισμού), B’day parties σε όλα τα καταστήματα στις 8 Δεκ: με 2,5€ Fridays™ Classic Margarita, events με fire shows, contortion artists, επετειακά δώρα και εκπλήξεις.

Επιπλέον, τα TGI Fridays™ εισάγουν νέες συνήθειες στην ελληνική αγορά ειδικά στην κατηγορία Tex-Mex, όπως οι “sizzling” fajitas, τα λαχταριστά nachos, τις μοναδικές enchiladas και τα χορταστικά chimichanga, όπως και την τέχνη του bartending και του flair που υπηρετούν πιστά οι έμπειροι bartenders.