Και νέα μεγάλη τουριστική επένδυση ετοιμάζει η Grivalia Hospitality

Νέα μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση έχει στα σκαριά η Grivalia Hospitality όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Χρυσικό, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για τις επενδύσεις και τον τουρισμό στην Ελλάδα.
«Θα ανακοινώσουμε σύντομα ένα έργο και θα χρειαστούμε τη συνδρομή της κυβέρνησης, έτσι ώστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την υλοποίησή του. Θα είναι ένα εμβληματικό project για την Ελλάδα και θα το ανακοινώσουμε πολύ σύντομα. Θα είναι το πρώτο resort στη χώρα που θα αναπτυχθεί με όρους πλήρους αειφορίας και με ενεργειακή αυτονομία, γιατί εκτός από την ποιότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες, πρέπει να εστιάσουμε και στη βιωσιμότητα των νέων επενδύσεών μας», τόνισε ο Γ. Χρυσικός.

Ο επικεφαλής της Grivalia Hospitality παράλληλα μίλησε για δρομολογημένες επενδύσεις από την εταιρεία άνω του μισού δισ. ευρώ σε τουριστικά projects μεταξύ των οποίων και το εμβληματικό έργο για την αναβίωση των Αστεριών Γλυφάδας με τη δημιουργία του πρώτου One & Only της Αθήνας 5* και κατοικιών στην Πάρο, την επένδυση για το ξενοδοχείο Piperi που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2023 κ.α..

«Στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής βλέπουμε ότι το προϊόν που ανταποκρίνεται στον high end τουρισμό έρχεται σταδιακά. Μετά τον Αστέρα Βουλιαγμένης, έρχεται το δικό μας project στα Αστέρια Γλυφάδας, με το πρώτο υπερπολυτελές resort One & Only, ακολουθούν οι επενδύσεις στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, με δύο resorts στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΤΕΜΕΣ με τη Lamda, και το ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα με καζίνο. Αναμορφώνεται όλη η περιοχή της Αττικής. Ακολουθούν και άλλες επενδύσεις υψηλού επιπέδου σε λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς».

Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές
Ο Γ. Χρυσικός αναφέρθηκε και στα εμπόδια που αντιμετωπίζουν μεγάλες επενδύσεις που ξεκινούν εκ του μηδενός. Αναγνωρίζοντας ότι το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες, οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων παραμένουν πολλές φορές ανασταλτικός παράγοντας. Σημείωσε ότι πρέπει να «εκπαιδευτούν» οι τοπικοί φορείς αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτές. Από την άλλη πλευρά, το θετικό είναι ότι όταν ξεκινήσει να λειτουργεί μία επένδυση τότε είναι πολύ πιο εύκολο για τον επόμενο να προχωρήσει σε μία ανάλογη ανάπτυξη γιατί έχει φανεί ο θετικός αντίκτυπος από τον πρώτο.

Επεσήμανε, δε, ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα project τόσο περισσότερες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται και οι υποχρεώσεις απέναντι στην τοπική κοινωνία. Για παράδειγμα στο project της Μυκόνου, η οποία είναι γνωστό ότι υπάρχει ζήτημα με τις υποδομές που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τον αυξανόμενο όγκο τουριστών η επένδυση της Grivalia έχει λάβει υπόψη το μείζον ζήτημα της διαμονής των προσωπικού για την οποία έχουν προβλεφθεί εγκαταστάσεις».

TUI: Ρόδος και Κως «γεμίζουν», ρεκόρ σημειώνει η Κρήτη

Με τη Ρόδο και την Κω να «γεμίζουν» φέτος και την Κρήτη να σημειώνει υψηλό εποχών, η TUI ήδη αναζητά τρόπους να διευρύνει την χωρητικότητά της για την Ελλάδα και για άλλους Μεσογειακούς προορισμούς.

Ο επικεφαλής της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert, είπε ότι τις τελευταίες εβδομάδες η κίνηση είναι «σταθερά πάνω από το επίπεδο του 2019». Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζεται βέβαιος ότι τα νούμερα θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν εκείνα του 2019.

Την ίδια στιγμή, οι κρατήσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αυξάνονται δυναμικά εδώ και λίγες ημέρες.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι ενώ οι τρέχουσες τιμές των πακέτων, οι οποίες «κλείδωσαν» μέσα από συμβόλαια, δεν συμβαδίζουν με τις αυξημένες τιμές που καταγράφονται αυτή την περίοδο, μόλις τα αποθέματα των πακέτων αυτών εξαντληθούν, κάτι που, όπως είπε, θα γίνει σύντομα, το κόστος θα βασίζεται στις τρέχουσες υψηλές τιμές και στο αυξημένο κόστος καυσίμων και φαγητού. Αυτό θα έχει ως συνέπεια, οι last minute κρατήσεις να μην είναι όσο φθηνές ήταν πριν από την πανδημία, με τις αυξήσεις που θα κυμαίνονται έως +10% να αποτελούν τον κανόνα σε αυτό το κομμάτι.

Ξεκινά ο διαγωνισμός για το ακίνητο στη Λουτρόπολη Καμμένων Βούρλων

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη έναρξη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Ακινήτου στην περιοχή Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων Νομού Φθιώτιδας. Πρόκειται για έκταση 456.916m², όπου υπάρχουν κτίσματα συνολικής επιφάνειας περίπου 22.605m², συμπεριλαμβανομένων του λειτουργούντος Ξενοδοχείου «ΓΑΛΗΝΗ», τριών (3) νεότερων μνημείων (το διατηρητέο, εκτός λειτουργίας, υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός, τα επίσης διατηρητέα εκτός λειτουργίας ξενοδοχεία Ράδιον και Θρόνιον) και μιας αναγνωρισμένης ιαματικής πηγής.

Το Ακίνητο βρίσκεται παραθαλάσσια, περίπου στο μέσον του πολεοδομικού συγκροτήματος των Καμένων Βούρλων, περιοχή γνωστή για τα ιαματικά της λουτρά και προσφέρεται για την ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων και θερμαλιστικού-ιατρικού τουρισμού. Συγκεκριμένα το Ακίνητο προς το Βορρά έχει μέτωπο στη θάλασσα, ενώ στο Νότο εκτείνεται μέχρι τις παρειές του δασωμένου όρους «Κνημίς» ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω αστικού και εθνικού οδικού δικτύου. Περαιτέρω, έχει εκπονηθεί και εγκριθεί μελέτη ΕΣΧΑΔΑ, βάσει της οποίας προβλέπονται οι χρήσεις για “Τουρισμό-Αναψυχή” και καθορίζονται ζώνες προστασίας της ιαματικής πηγής.

Η διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ για το Ακίνητο στη Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων θα διεξαχθεί σε μία φάση. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να υποβάλουν φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την 31η Οκτωβρίου 2022. Λεπτομέρειες της διαγωνιστικής διαδικασίας περιγράφονται στην Πρόσκληση Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.

Το ενδιαφέρον του Ομίλου Mitsis Hotels
Το ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμμένα Βούρλα αποτελεί τη ναυαρχίδα του ομίλου Mitsis Hotels. Ο διαγωνισμός που προκηρύσσει το ΤΑΙΠΕΔ για το σύνολο της έκτασης μέσα στην οποία βρίσκεται το Γαλήνη, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα να επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου. Άλλωστε ο όμιλος έχεις εκφράσει ανεπισήμως το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.

Κικίλιας: Κινούμαστε νομικά ενάντια στη χρήση του όρου Turkaegean

«Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε συνεργασία με τον Υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Δένδια. Η χώρα μας θα κινηθεί νομικά και στα ευρωπαϊκά φόρα, θα υπερασπίσει τη θέση της στην Αμερική και σε όλες τις χώρες». Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τον όρο «Turkagean» σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ΕΡΤ.

«Αυτή η κίνηση αντίκειται στην ηγεσία τους και στον τρόπο με τον οποίον χειρίζονται τα πράγματα, καθώς οι Τούρκοι ταξιδιώτες και τουρίστες έχουν γεμίσει τα ελληνικά νησιά, τη Μυτιλήνη και την Κω και τη Χίο και τη Σάμο και ψηφίζουν Ελλάδα. Οπότε αυτό ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν οι έχοντες τις πολιτικές πρωτοβουλίες και τις ανάλογες συμπεριφορές» τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στα στοιχεία που καταδεικνύουν αύξηση στις αφίξεις και στα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο εξάμηνο του 2022 συγκριτικά με το 2019, αλλά και τα μέχρι στιγμής μηνύματα που έρχονται για τους επόμενους μήνες και είναι εντυπωσιακά.

Μαρία Μουζούρη, ξενώνας Δημοσθένης: «Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στη φύση!»

Πώς ξεκίνησε ο ξενώνας και οι δράσεις του;

Μ.Μ.: Ο Ξενώνας Δημοσθένης είναι το πρώτο ενταγμένο στον ΕΟΤ κατάλυμα που άνοιξε στη Γουμένισσα και δημιουργήθηκε από τον πατέρα μου το 1986. Το 2008 εγκαταστάθηκα η ίδια στην Γουμένισσα και έκτοτε, μαζί με τον σύζυγό μου Dirk, προσκαλούμε τους φιλοξενούμενούς μας να βιώσουν όλα όσα αγαπάμε οι ίδιοι στη ζωή μας εδώ. Κάπως έτσι ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια η δράση «Πυγολαμπίδες στη Γουμένισσα», ένα βραδινό πικ-νικ που διοργανώνουμε για οικογένειες με μικρά παιδιά τα σαββατοκύριακα του Ιουνίου. Ξεκινάμε το απόγευμα από την πλατεία και ακολουθούμε μια παραποτάμια διαδρομή μέσα από το πλατανόδασος της περιοχής. Μετά από μία περίπου ώρα πεζοπορίας, φτάνουμε στην τοποθεσία Δύο Ποτάμια όπου κάνουμε μαθήματα τοξοβολίας και ακολουθεί το πικ-νικ, με τσαντάκια που έχουμε φροντίσει για κάθε οικογένεια ξεχωριστά. Η βραδιά κορυφώνεται βέβαια με την παρατήρηση του φωτεινού χορού των πυγολαμπίδων. Φέτος, οι «Πυγολαμπίδες» θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο σε περιοχή με μεγαλύτερο υψόμετρο. Στα Μεγάλα Λιβάδια, θα συνδυάσουμε την παρατήρηση τους και το βραδινό πικ νικ με οικογενειακή ποδηλασία για αρχάριους στο οροπέδιο του Πάικου.

Ποια η φιλοσοφία των δράσεών σας;

Μ.Μ.: Θέλουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες να «ξεφοβηθούν» τη φύση. Η ζωή στην πόλη μας κάνει -και, ιδίως, τους γονείς- να φοβόμαστε τα πάντα από τα έντομα μέχρι το ανώμαλο έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Ζούμε σε εποχές που η κουλτούρα του φόβου, δυστυχώς, κυριαρχεί. Θέλουμε λοιπόν να βοηθήσουμε όλους όσους συμμετέχουν στα προγράμματά μας να νιώσουν άνετα με το φυσικό στοιχείο και να ακολουθήσουν έναν αργό ρυθμό, που τους επιτρέπει να παρατηρήσουν τι συμβαίνει γύρω -αλλά και μέσα τους. Στόχος είναι πάντα το μοίρασμα στιγμών και η δημιουργία αναμνήσεων. Στην ίδια λογική σχεδιάζουμε σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, ένα πρόγραμμα σιωπηλών περιπάτων για την επόμενη χρονιά. Πέρσι, με έμπνευση την επίδραση που έχει επάνω μας η καραντίνα, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με θέμα τη μεταμόρφωση των γυρίνων. Η δράση αυτή αφορά την επίσκεψη σε μια γκιόλα, όπως λέγονται από τους ντόπιους οι αποταμιευτήρες νερού, που βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία και την παρατήρηση των οργανισμών που ζουν σε αυτήν -ανάμεσά τους, και τους γυρίνους που μεταμορφώνονται σε βατράχους. Η δράση περιλαμβάνει πικ-νικ και βαρκάδα με raft συνοδεία οδηγού νερού.

Πόσο στενά συνδέονται οι δράσεις σας με τη γύρω περιοχή;

Μ.Μ.: Μας γοητεύει η ομορφιά του φυσικού τοπίου της Γουμένισσας και του Πάικου και θεωρούμε ότι υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος εμπειρίας στον πρωτογενή τομέα. Έτσι, εκτός από τις διαδρομές στη φύση που προαναφέραμε, υλοποιούμε προγράμματα για μικρά παιδιά σε συνεργαζόμενα οινοποιεία. Εκεί, οι οικογένειες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το αμπέλι και, ανάλογα με την εποχή, να συμμετάσχουν σε εργασίες όπως το κορφολόγημα ή το μάζεμα αμπελόφυλλων. Για φιλοξενούμενους που επιλέγουν να μείνουν στον ξενώνα για δύο ή περισσότερες μέρες, διοργανώνουμε επίσης εκδρομή στους καταρράκτες του Σκρα -μια εξαιρετική εναλλακτική για καλοκαιρινές βουτιές. Για να επιστρέψουμε όμως στη φύση, θεωρούμε ότι -σχεδόν όπως το αλκοόλ- μας βοηθά να χαλα­ρώσουμε και να επικοινωνήσουμε με τους άλλους. Το ζητούμενο για μας είναι η επικοινωνία αυτή να είναι όσο γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στη φύση!
Ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές του χρόνου για να βιώσει

Ο επισκέπτης την εμπειρία των χάλκινων, της μουσικής για την οποία φημίζεται η περιοχή;

Μ.Μ.: Όποια εποχή κι αν επισκεφτεί κανείς τη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, είναι πολύ πιθανό να ακούσει κάποιους από τους 300 μουσικούς της να εξασκούνται στην τέχνη τους. Ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί ο επιτάφιος της Μεγάλης Παρασκευής όπου οι βυζαντινοί ύμνοι και η μελωδία του «Ω γλυκύ μου έαρ» ακούγεται από 300 πνευστά ταυτόχρονα κατά την περιφορά αλλά και η προπαραμονή των Χριστουγέννων με τις φωτιές στο έθιμο Κόλιντε Μπάμπω. Μεγάλες γιορτές γίνονται στο πανηγύρι των Θεοτοκίων το οποίο κλείνει με τη μεγάλη συναυλία των Χάλκινων στις 17 Αυγούστου και στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου όταν οι αποστάξεις του τσίπουρου στα καζάνια, συνοδεύονται από γλέντια με χάλκινα.

ΜΟΝΚΕΥ 47: Γιορτή με άρωμα από το δάσος του Μέλανα Δρυμού

Το εκλεκτό super premium handcrafted gin Monkey 47 διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι στο Pirée στον Πειραιά μεταφέροντας στους καλεσμένους του λίγη από τη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού, όπου γεννήθηκε.

Ο χώρος του Pirée μεταμορφώθηκε ώστε να θυμίζει το σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος του Schwarzwald της Γερμανίας, με την εκκεντρική “Lady Bollenhut” και το εντυπωσιακό της κρινολίνο της να υποδέχεται τους καλεσμένους προσφέροντας ένα δροσιστικό Monkey Gimlet.

Οι bartenders του Monkey Wunderbar μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey 47, με τα τρία απολαυστικά “Monkey and tonic”, “Mai monkey” και “Monkey’s knees”. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν με το χτύπημα ενός κουδουνιού. Για τους πιο τολμηρούς, μια αινιγματική fortune-teller, καλά κρυμμένη στο «μυστικό» bar του χώρου, υποδεχόταν τους καλεσμένους «προβλέποντας» τις γευστικές τους προτιμήσεις και προτείνοντας το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς.

Η βραδιά απογειώθηκε με ένα εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών και τις μοναδικές μελωδίες των “Tenorman and friends”. Το handcrafted gin Monkey 47 συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχάρια και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικών του.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στο Cosme της Πάρου

Πολύ κοντά στη γραφική Νάουσα και συνεχίζοντας το όραμα των ξενοδοχείων του Αντώνη Ηλιόπουλου και της Κάλιας Κωνσταντινίδου για διακριτική πολυτέλεια, που αναβαθμίζει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το ξενοδοχείο Cosme μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην Πάρο.

Ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη δεσμών με το νησί και την επαφή με την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τα έθιμα, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί από την ομάδα του ID Laboratorium ως φυσική προέκταση του χωριού και αφομοιώνει τη νησιωτική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιπλανηθούν στα σοκάκια και στις πλατείες του.

Με αναφορά στο αυθεντικό στιλ και στην ιδιαίτερη ομορφιά της Πάρου, το ντεκόρ βάζει σε θέαση παλιές γκραβούρες με εικόνες της Παριανής καθημερινότητας, αντικείμενα και έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών (Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Χριστίνα Μανδηλάρη-Naked Summers, Τερψιχόρη, κ.α.), ταπετσαρίες και υφάσματα με χειροποίητα κεντήματα του οίκου Pierre Frey. Οι 40 σουίτες του διαθέτουν custom-made έπιπλα του διάσημου Ισπανού designer Jaimé Hayon, κάποιες και με ιδιωτικές πισίνες και θέα στη θάλασσα.

Δύο εστιατόρια-πρόταση
Κεντρικό σημείο συνάντησης όλη την ημέρα αποτελεί φυσικά η μεγάλη κεντρική πισίνα σε σχήμα μισού φεγγαριού, με ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο των Αγίων Αναργύρων. Εκεί βρίσκονται και τα δύο εστιατόρια-πρόταση του ξενοδοχείου, το παραλιακό Parostia και το ανεπιτήδευτο Volta, τα οποίο με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης Έλληνα σεφ Γιάννη Κιόρογλου (σεφ των εστιατορίων La Petite Maison στις Κάννες και La Guerite στο Saint Barth), επιδιώκουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στη “Medite-grecian” κουζίνα, που είναι το πάθος του. Μένοντας πιστός στις ελληνικές του ρίζες και με έμπνευση από την ιδέα της «ελληνικής φιλοξενίας» σε κάθε δημιουργία του, τα πιάτα του αντικατοπτρίζουν τις γευστικές παραδόσεις της Πάρου, της Ελλάδας και της Μεσογείου γενικότερα.

Το Cosme διαθέτει κι ένα πριβέ guests-only beach club, που επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τα μοναδικά νερά του Αιγαίου, συνοδεία cocktails και σνακ που σερβίρονται στις ξαπλώστρες.

Από τις παροχές του δε λείπει το spa του Cosme, Elios, που πήρε το όνομά του από τον θεό Ήλιο και συνεργάζεται με το διεθνούς φήμης ελληνικό brand Korres για τις ολιστικές θεραπείες του που βασίζονται στα οργανικά συστατικά και στα ιαματικά μυστικά της ελληνικής και μεσογειακής παράδοσης. Το wellness hub που βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του συγκροτήματος διατίθεται για γιόγκα και διαλογισμό.

Η Luxury Collection, μέρος του portfolio της Marriott Bonvoy με 30 hotel brands διεθνώς, με το άνοιγμα του Cosme, a Luxury Collection Resort, στην Πάρο, φιλοδοξεί να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με άξονα την παράδοση, την κουλτούρα και τη γαστρονομική κληρονομιά.

Άνοιξε το Juju Summer

Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Juju Summer άνοιξε τις πόρτες του στην ταράτσα του Divani Caravel και προσφέρει γευστικά πιάτα, εξαιρετικά cocktails και μία υπέροχη, πανοραμική θέα, συνοδευόμενα από lounge μουσική, την οποία επιμελείται DJ.

Συνδυάζοντας κινηματογραφικό design με κορυφαία γαστρονομική εμπειρία, το Juju Summer, βρίσκεται δίπλα στο Thea Pool Restaurant και την πισίνα του ξενοδοχείου, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία για ολοήμερη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης.

Τα πιάτα ταξιδεύουν ανάμεσα σε παραδοσιακές γεύσεις και αναμνήσεις, με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα του μενού είναι η σαλάτα Guido, με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και macadamia, τα bao buns είτε με χοιρινό είτε με αστακό και το Burger «8 ½» εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.

Συμπληρώνοντας μοναδικά το μενού, η συλλογή κρασιών προσφέρει μια εξίσου ενδιαφέρουσα προσέγγιση, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή κρασιά, τα οποία αναδεικνύουν περαιτέρω την εμπειρία σας. Επιπλέον, το μπαρ σερβίρει επώνυμα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία «8 1/2» του Φεντερίκο Φελίνι.

Η Domes Resorts & Reserves βραβεύτηκε από τη Marriott International

Η Domes Resorts & Reserves τιμήθηκε από τη Marriott International με το Βραβείο Partnership Circle 2021. Το βραβείο αυτό αποτελεί την ύψιστη τιμή από τη Marriot προς έναν τρίτο συνεργάτη και επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αφοσίωση της Domes Resorts στους πελάτες της και την υπεροχή της ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves Γιώργος Σπανός στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Castell de Sant Marçal της Βαρκελώνης στις 22 Ιουνίου 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δρ. Γ. Σπανός κατά την απονομή του βραβείου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ευγνώμονες που η Marriott International μας αναγνωρίζει ως κορυφαίο συνεργάτη της. To Βραβείο Partnership Circle αποτελεί για εμάς ένα φόρο τιμής και αναγνώρισης.

Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τη Marriott International και το μοναδικό χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της. Αυτό το εμβληματικό βραβείο έρχεται ως αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας και του αφοσιωμένου προσωπικού των ξενοδοχείων μας που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας».