Nautilux: Το νέο 5* ξενοδοχείο του Ρεθύμνου με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό

Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts, των αδελφών Πετρογιάννη, επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Κρήτη, αφού η άφιξη του 5* Nautilux στο Ρέθυμνο φέτος το καλοκαίρι, έρχεται να προστεθεί στο portfolio ξενοδοχείων του ομίλου.

Η μοναδική τοποθεσία του, ο σπειροειδής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του που παραπέμπει στο σχήμα του ναυτίλου και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του σε επίπεδο φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, αποτελούν τους βασικούς άξονες ενός ‘υβριδικού’ μοντέλου, που διαφοροποιεί σημαντικά το Nautilux από τα υπόλοιπα καταλύματα του προορισμού.

Tο Nautilux βρίσκεται πάνω στην παραλία του Ρεθύμνου και σε απόσταση αναπνοής από τη γραφική παλιά πόλη. 118 δωμάτια και σουίτες, 2 εσωτερικές και 1 εξωτερική πισίνα, fine dining εστιατόριο όπου αναδεικνύονται κυρίως τα τοπικά προϊόντα, beach & pool bar, κέντρο ευεξίας έκτασης 450τμ2 με spa και γυμναστήριο, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Το Nautilux λειτουργεί και με λογική premium full board, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει ελεύθερα τις επισιτιστικές υπηρεσίες του Nautilux διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα.

Ποιος είναι ο όμιλος Mage
Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της οι αδελφοί Πετρογιάννη, ξεκίνησαν από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου και κατέληξαν να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης, στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πέρασαν στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, έχοντας αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιό του 3 ξενοδοχεία, το Athens Tiare 4 αστέρων στην καρδιά της Aθήνας, το Melrose 4 αστέρων και το νέο 5 αστέρων resort, με το όνομα Nautilux στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Πρόκειται για μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες αλλά με διεθνείς προδιαγραφές και με πολύ ισχυρό αποτύπωμα αφού ακολουθεί πρότυπα βιώσιμης και υπεύθυνης ανάπτυξης, φροντίζοντας όχι μόνο τους ανθρώπους μας αλλά προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον στους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται. Αγκαλιάζει επίσης την καινοτομία και την τεχνολογία για να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών και επενδύει στην πλούσια γαστρονομική μας κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές με σύγχρονες τάσεις που ξεχωρίζουν για το υψηλό τους επίπεδο.

Διαδικτυακά σεμινάρια στο Ην. Βασίλειο για εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα

Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και trainings (TTG GREECE FEST) για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδα, διάρκειας πέντε ημερών, διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το βρετανικό επαγγελματικό περιοδικό TTG, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Το TTG GREECE FEST υλοποιήθηκε 23-27/05/22, στην ειδικά διαμορφωμένη για την Ελλάδα πλατφόρμα και συμμετείχαν περισσότεροι από 300 τουριστικοί πράκτορες, product managers και Tour Operators από όλες τις γεωγραφικές περιοχές του Ην. Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια του TTG Greece Fest διενεργήθηκαν οκτώ διαφορετικά θεματικά masterclasses – webinars που επικεντρώθηκαν σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως: city breaks, πολιτισμός, πολυτέλεια, βιωσιμότητα, γαστρονομία, υπαίθριες δραστηριότητες, 8 παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών (Λέσβος, Πάτμος, Εύβοια, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Σκόπελος, Κως, Ζάκυνθος) υπό τη μορφή training και ένα workshop με φυσική παρουσία (οινογευσία ελληνικών κρασιών). Τα webinars θα παραμείνουν στην πλατφόρμα του TTG.

TUI: Ευοίωνες προοπτικές για τον τουρισμό

Η ετήσια συνάντηση της TUI, με 300 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στο Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort από 17 έως 20 Μαΐου 2022.

200 ταξιδιωτικά γραφεία από την Κεντρική Ευρώπη ενημερώθηκαν από τα ηγετικά στελέχη της TUI για τις προοπτικές του τουρισμού και ανέλαβαν σημαντικές αποφάσεις συνεργασίας για το μέλλον. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Deutschland, Stefan Baumert τόνισε τη σημασία των πωλήσεων franchise για την TUI: «Με τις κρατήσεις στο επίπεδο του καλοκαιριού του 2019, οι πωλήσεις των ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι κορυφαίες λόγω και του εξαιρετικού προιόντος που διαθέτουμε». Ο Εμπορικός Διευθυντής Hubert Kluske προσέθεσε ότι το Group διαθέτει το καλύτερο σύστημα franchise στην αγορά και σύμφωνα με αυτό, επελέγη το μότο των πωλήσεων – με βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το να είσαι εκεί, είναι τα πάντα».

Η διοργάνωση έκλεισε με λαμπερό Gala Dinner που οργάνωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και χορηγός φιλοξενίας Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort. Σύσσωμοι οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη της Grecotel συμμετείχαν στις εργασίες της διοργάνωσης: Α. Σταμνάς, Sales Director, Β. Βασιλείου, Senior Sales Manager, Μ.Μαθιουδάκη, Corporate Guest Services Manager, B. Ameiser, Sales and Contract Executive, Μ.Φιλέντα, Senior Marketing & Sales Executive, Ευστρ. Μαυραλεξάκης, Riviera Olympia Resort General Manager, Αθ. Τράσκας, Olympia Oasis and Ilia Palms Hotel Manager, Α. Καφούσιας, Mandola Rosa & La Riviera Hotel Manager, Βασ. Μηναδάκης, Amirandes General Manager, Χ. Γιαλιτάκης, Lux ME White Palace General Manager, Ε. Λώμης, Caramel Hotel Manager, Μ. Μηναδάκης, Cape Sounio General Manager, Μ. Καρασούλη, Pallas Athena General Μanager, Ε. Γρηγοριάδης, Kos Imperial General Manager, Κ. Σιώκος, Kalamata Filoxenia General Manager, Ι. Αβδελάς, Casa Marron General Manager, Αλ. Λέτσιος, Lux ME Daphnila General Manager.

100.000 επισκέπτες από το Ισραήλ στην Ελλάδα, τον Απρίλιο

Τη δυναμική του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ επεσήμαναν οι υπουργοί Τουρισμού των δύο χωρών που συναντήθηκαν χθες στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης εργασίας στη χώρα μας ο κ. Yoel Razvozov.

Όπως επισημάνθηκε, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΤ, μόνο τον Απρίλιο επισκέφθηκαν την Ελλάδα περισσότεροι από 100.000 ταξιδιώτες από το Ισραήλ. Ο Βασίλης Κικίλιας συνόδευσε τον κ. Razvozov στην εβραϊκή συναγωγή Ετς Χαΐμ, την αρχαιότερη συναγωγή της Αθήνας -γνωστή και ως «Γιαννιώτικη»- ενώ κατέθεσαν στεφάνι στο παρακείμενο Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Ο κ. Razvozov έκανε λόγο για μία ιδιαιτέρως σημαντική επίσκεψη, καθώς είναι ο πρώτος Ισραηλινός Υπουργός Τουρισμού που επισκέπτεται μία από τις δύο εβραϊκές συναγωγές της Αθήνας.

Η μεγάλη γιορτή της Αίγινας

Ποια τα βασικά χαρακτηριστικά της Γιορτής;

Μ.Κ.: Η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας ξεκίνησε το 2009. Από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο -με εξαίρεση το 2020 λόγω πανδημίας- από τον Δήμο Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής – Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία και επισκεψιμότητα που αγγίζει τα 20.000 άτομα. Πραγματοποιείται σταθερά το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου, καθώς τότε ολοκληρώνεται η συγκομιδή του πολύτιμου αιγινήτικου καρπού. Έτσι, εκτός από την εξ ορισμού τόνωση της τοπικής οικονομίας, ενισχύεται και η παράταση της τουριστικής περιόδου στο νησί.

Με τη συμμετοχή φιστικοπαραγωγών και λοιπών παραγωγικών τάξεων, τη συνδρομή καλλιτεχνών που έχουν επιλέξει το νησί ως τόπο κατοικίας, αλλά και εθελοντών, και υπό τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής, το Aegina Fistiki Fest έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον Αργοσαρωνικό. Ένα διεθνοποιημένο φεστιβάλ αφιερωμένο στο Π.Ο.Π. προϊόν του νησιού και πλούσιο σε εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση αναδεικνύει σφαιρικά την Αίγινα ως τουριστικό προορισμό με σημαντική ιστορία, ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πλούσια παράδοση και έντονη σύγχρονη δραστηριότητα.

Ποια η σημασία του γαστρονομικού σκέλους;

Μ.Κ.: Τα τελευταία χρόνια, το φιστίκι Αιγίνης έχει αναδειχθεί σε βασικό υλικό για γαστριμαργικές δημιουργίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Όλο και περισσότεροι chefs και pastry chefs το χρησιμοποιούν στις συνταγές τους. Συνταγές που αρκετοί από αυτούς έχουν παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στις εκδηλώσεις γαστρονομίας που διοργανώνονται κάθε χρόνο για μικρούς και μεγάλους. Αποκορύφωμα υπήρξε η καταχώριση το 2011 της Αίγινας στο Βιβλίο Γκίνες με αφορμή την παρασκευή, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, του μεγαλύτερου σε μήκος παστελιού από φιστίκι Αιγίνης, κατά τη διάρκεια της 3ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Επιπλέον, στην εμπορική έκθεση που αναπτύσσεται κατά μήκος της κεντρικής παραλιακής λεωφόρου της πόλης και όπου συμμετέχουν τοπικοί παραγωγοί, επαγγελματίες και σύλλογοι, εκτίθενται προϊόντα σχετικά με το φιστίκι Αιγίνης – από τον ίδιον τον καρπό σε διάφορες εκδοχές έως και γλυκά και αλμυρά παράγωγά του.

Τι είδους εκδηλώσεις πλαισιώνουν τη Γιορτή;

Μ.Κ.: Σε κάθε διοργάνωση πραγματοποιού­νται ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, μικροναυπηγικής και σύγχρονης κεραμικής, αλλά και εικαστικά αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες της Τέχνης (όπως εκείνα στους Γιάννη Μόραλη, Κώστα Ανδρέου, Ανδρέα Βουρλούμη, Δημήτρη Πικιώνη κ.ά.). Επίσης, δράσεις όπως η Διαδρομή των Καλλιτεχνών στην οποία έργα εκτίθενται σε εμπορικά καταστήματα, δημιουργώντας για τον επισκέπτη μία πολιτιστική διαδρομή. Το 2021 εντάχθηκε στο φεστιβάλ το Διεθνές Συμπόσιο Κεραμικής το οποίο διήρκησε δεκαπέντε ημέρες (με master classes, ομιλίες και παρουσιάσεις) και φιλοξένησε σημαντικούς Έλληνες και ξένους κεραμίστες.

Δεν λείπουν οι επιμορφωτικές ημερί­δες. Κάθε χρόνο, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας, διορ­γανώνεται επιστημονική ημερίδα με θέματα που άπτονται της καλλιέργειας της φιστικιάς. Σταθερή αξία σε ετήσια βάση αποτελούν και οι συναυλίες, με συμμετοχή γνωστών ονομάτων της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Τέλος, μία ξεχωριστή μικρή γιορτή για παιδιά στήνεται στον προαύλιο χώρο του Πύργου Μαρκέλλου, ενός από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του νησιού, με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουρ­γικά εργαστήρια, κυνήγι θησαυρού, υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμη.

Πώς θα αποτιμούσατε τη δυναμική της διοργάνωσης στο πέρασμα του χρόνου;

Μ.Κ.: Η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας σε όλη τη διαδρομή της, από τη σύλληψη της ιδέας έως και σήμερα, συνδέθηκε άρρηκτα με την παροχή εθελοντικής εργασίας εκ μέρους τόσο των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής όσων και πολιτών κάθε ηλικίας που με χαρά συνδράμουν στην όλη διοργάνωση. Έχοντας διανύσει ήδη την πρώτη δεκαετία με σημαντική επιτυχία, προχωρά στη δεύτερη, φροντίζοντας συνεχώς να εμπλουτίζεται, να εξελίσσεται και να αποτελεί πόλο έλξης συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Η δυναμική που έχει αναπτύξει την έχει οδηγήσει κι εκτός ελληνικών συνόρων, με τους ξένους να ρωτούν ήδη από αρχές του έτους τις ημερομηνίες, ώστε να προγραμματίσουν να βρίσκονται στην Αίγινα το συγκεκριμένο τετραήμερο.

Odori: Ναπολιτάνικη ανανέωση με τον pizzaiolo Νίκο Σωτηρόπουλο

Ναπολιτάνικος αέρας φυσάει στο Odori Vermuteria Di Atene όπου ο σεφ Νίκος Σωτηρόπουλος, ανανεώνει το ενδιαφέρον για την κουζίνα του με πιάτα εμπνευσμένα από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Νάπολης. Με έμφαση στην πίτσα και τις Iταλικής προέλευσης ποιοτικές πρώτες ύλες, σερβίρει λαχταριστές γεύσεις, όπως η Bloody Μargarita, η Old Fashioned Capricciosa, η Bellini 4 Formaggi και η Parma San Marzano.

Με εμπειρία σε μερικά από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια της Αθήνας (Vezene, Nolita, Fratti Bistro, The Eatalians-Mario & Luigi), και σε δημοφιλή εστιατόρια σε Ρώμη, Πάντοβα και Μιλάνο, ο σεφ έχει δημιουργήσει ένα μενού-φόρο τιμής στην ιταλική κουζίνα. Ο Νίκος Σωτηρόπουλος, εκπαιδεύτηκε δίπλα στον πιστοποιημένο pizzaiolo Ιβάνο Μπέκια, που γνωρίζει πολύ καλά την παρασκευή της αυθεντικής ναπολιτάνικης ζύμης 36ωρης ωρίμανσης, και το ψήσιμο σε ξυλόφουρνο Stefano Ferrara, κάτι που εφαρμόζει και ο ίδιος μπροστά στους επισκέπτες του Odori.

Η ζεστή Focaccia με ελαιόλαδο και μυρωδικά, η burrata με ψητά ντοματίνια, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρέμα burrata, το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, τα χειροποίητα ζυμαρικά και η tagliata di manzo συμπληρώνουν το εμπνευσμένο μενού, ενώ από τις πρώτες ύλες αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στο prosciutto parma 18μηνης ωρίμανσης και στη μορταδέλα bologna.

Η λίστα των ποτών και cocktails διατηρεί την υπογραφή και αξιοπιστία της ομάδας που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, και έχει τοποθετήσει το Odori Vermuteria Di Atene στο χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής, πλαισιώνοντας αρμονικά τις νέες γευστικές προτάσεις.

Μπορεί λόγω εποχής, η έμφαση να δίνεται στα τραπεζάκια που στρώνονται στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Σκουλενίου, όμως φιλόξενος και δροσερός παραμένει και ο εσωτερικός χώρος του Odori που ανανεώθηκε με νέες πινελιές.

Γαστριμαργικό ταξίδι στη Λέσβο

Ένα μοναδικό γαστριμαργικό ταξίδι στο νησί της Λέσβου, διοργάνωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στην Αθήνα, στο εστιατόριο «Παπαδάκης» με κορυφαία προϊόντα του νησιού. Το εξαιρετικής ποιότητας λάδι, το κορυφαίας γεύσης ούζο, οι ξακουστές παπαλίνες, τα βραβευμένα κρασιά, πρωταγωνίστησαν στο μενού που δημιούργησε η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να «ταξιδέψουν» με όλες τους τις αισθήσεις από τον κόλπο της Καλλονής μέχρι την πατρίδα του ούζου, το Πλωμάρι, και τους ηφαιστιογενείς αμπελώνες τις Ανεμώτιας, δοκιμάζοντας σαρδέλες, όστρακα, φρέσκα ψάρια, τοπικά τυριά και κρέατα, όλα μαγειρεμένα με δεξιοτεχνία κι αρτυσμένα με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του νησιού.

Στην εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, υποδέχθηκε τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, τους βουλευτές του νομού, Χαράλαμπο Αθανασίου και Γιάννη Μπουρνού καθώς και τον βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη ο οποίος αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες του λεσβιακού ελαιολάδου και της αιγιακής διατροφής για την υγεία. Παρόντες ήταν επίσης πρέσβεις, εκπρόσωποι πρεσβειών, αντιπεριφερειάρχες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται στη γεύση και food bloggers.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανακηρύχτηκε από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, «Γαστρονομική Πρέσβειρα Βορείου Αιγαίου». Τέλος, η δημοσιογράφος γεύσης, Θάλεια Τσιχλάκη, εξήρε τη γαστρονομία και τα προϊόντα της Λέσβου.

Faragas: Opening με μενού από τον chef Γιάννη Λουκάκο

Ανανεωμένο και με καλοκαιρινή διάθεση, το Faragas Beach Bar & Restaurant ανοίγει σήμερα 1η Ιουνίου, στην ομώνυμη παραλία της Πάρου, που βρίσκεται στα νότια του νησιού.
Το προσεγμένο venue, που φημίζεται για τα πάρτυ πάνω στο κύμα επενδύει φέτος πολύ στην κουζίνα του, προτείνοντας μεσογειακά πιάτα με άρωμα Κυκλάδων, με την επιμέλεια του chef Γιάννη Λουκάκου και της ομάδας του.

Στον όμορφο κήπο με τους φοίνικες, τις βουκαμβίλιες και τα αρωματικά φυτά, με θέα την Ίο και τη θάλασσα του Αιγαίου, το εστιατόριο «Βle» του Faragas Beach Βar Restaurant σερβίρει ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά από τα περιβόλια της περιοχής, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που προμηθεύονται από τα καΐκια του νησιού, με τη χρήση βιολογικού παρθένου ελαιόλαδου, που κάνουν τη διαφορά.

Ακόμη, στο Beach Βar η έμφαση δίνεται σε healthy επιλογές, με φρέσκους detox χυμούς και smoothies, πιατέλες με φρούτα, που συνοδεύουν τo bar menu που σερβίρεται πάνω στην άμμο, με γλυκά και αλμυρά πιάτα, όπως προσεγμένα club sandwich, αυγά, τορτίγιες, mini burger και μπρουσκέτες. Πλούσια λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, μαζί με prosseco, σαμπάνιες και signature cocktails.

Νέα συλλεκτική φιάλη για το Mataroa Gin

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη συνεργάζεται με το Mataroa Mediterranean Dry Gin δημιουργώντας ένα limited edition μπουκάλι που ακτινοβολεί το αστραφτερό λευκό των Ελληνικών νησιών.

Λευκό, χρυσό, μια γενναία δόση από βαθύ μπλε, και ένα συμμετρικό σχέδιο εμπνευσμένο από την πολύτιμη κληρονομιά του Ελληνικού ενδύματος.

Η Θέμις Ζουγανέλη (Themis Zouganeli) είναι σχεδιάστρια διεθνούς φήμης, Ελληνοπολωνικής καταγωγής, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα και τη Μύκονο. Μετά τις σπουδές της στη Βοστόνη (ΗΠΑ) και στο Λονδίνο (Αγγλία), και μετά από χρόνια δουλειάς στη βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Θέμις ξεκίνησε να δουλεύει ως designer, δημιουργώντας το δικό της brand και κάνοντας συνεργασίες με μεγάλους Οίκους, όπως οι Dior Maison και Atelier Swarovski.

Το ελληνικό brand παγωτού ΚΑΥΑΚ τώρα και στην Κύπρο

Την αποκλειστική διάθεση των παγωτών Kayak στην Κύπρο ανέλαβε ο Όμιλος Zορπάς, ως master franchisor και αποκλειστικός διανομέας των συσκευασιών σε επιλεγμένα καταστήματα των Φούρνων Ζορπά.

Το Kayak είναι ένα βραβευμένο ελληνικό brand παγωτού που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και αριστεία σε κάθε επίπεδο, με μοναδικές γεύσεις. Η φιλοσοφία του είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από τη μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, «πειράζοντας» τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής.

Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με τη χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς.

Το Κayak, είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες γεύσεις του όπως την περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, τη σοκολάτα Βελγίου με choco chips, τη βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, τη μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, τη μέντα με choco chips και το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona. Γεύσεις βραβευμένες από διεθνείς φορείς, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας.

Τα παγωτά Kayak είναι διαθέσιμα σε 10 μπουτίκ, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Αμμόχωστο και Πάφο.