Για δεύτερη χρονιά φέτος, το ξενοδοχείο 5 αστέρων White Coast στη Μήλο, έχει δώσει έμφαση στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες του νησιού που έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο νησί στον κόσμο, καθώς και στην Ευρώπη, σε έρευνα του αμερικανικού περιοδικού «Travel + Leisure» για τα World’s Best Awards 2021.
Εμπνευσμένο από τους οικισμούς του νησιού, το ξενοδοχείο εκπέμπει μία αίσθηση ηρεμίας και εσωτερικής ισορροπίας ενώ έχει θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια ακτογραμμή με τη γνωστή παραλία Σαρακήνικο.

Ένα ταξίδι σε ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις
Το εστιατόριο Bianco του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη στιγμή που απογειώνει κάθε ταξιδιωτική εμπειρία, τη στιγμή όπου γεύεται όσα παράγει το ειδυλλιακό τοπίο που βρίσκεται μπροστά του. Τα δημιουργικά πιάτα έχουν επιμεληθεί από τον Σπύρο Μαυρονάσο, Chef του White Coast και τον Γιάννη Λιόκα, Consultant Chef και συνοδεύονται από wine list με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, καθώς και signature cocktails που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Αθανασίου. Από τις πρωινές ώρες έως την ώρα που ο ήλιος χάνεται στα βάθη του Αιγαίου, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους να επιλέξουν γεύσεις «βγαλμένες» από τη Μεσόγειο.

Τα πιάτα που απαρτίζουν το White Coast Breakfast experience από τις 8 έως τις 11 το πρωί, πείθουν ακόμη και τους λιγότερο «πρωινούς» τύπους να σηκωθούν. Από τις ελληνικές παραδοσιακές πίτες, τα τοπικά τυριά και αλλαντικά έως τα αυγά ποσέ με φρυγανισμένο ψωμί, σάλτσα βουτύρου με μαντζουράνα και προσούτο Ευρυτανίας, οι επιλογές αγγίζουν κάθε γούστο.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, το White Coast προσφέρει μια αξεπέραστη fine-dining εμπειρία βασισμένη σε ξεχωριστούς συνδυασμούς τοπικών συνταγών. Πιάτα με βάση ψάρια ημέρας, βιολογικά προϊόντα και μοναδικά beef prime cuts σερβιρισμένα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο το White Coast Milos μπορεί.

Φυσικά, η βραδινή γευστική εμπειρία που προσφέρει το White Coast συνοδεύεται από signature cocktails εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μήλο. Ακόμη, για τους λάτρεις του κρασιού και τις μπίρας, υπάρχει ένας κόσμος τοπικών επιλογών προς ανακάλυψη. Κάπως έτσι, ο νησιωτικός τρόπος ζωής συναντά την πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά δημιουργώντας την πιο αγνή, πιο απολαυστική συγχορδία.