Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Margo Beach Hotel, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα χτισμένο με πέτρα και βασισμένο σε αρχιτεκτονικά μανιάτικα στοιχείο υψηλής αισθητικής, υπόσχεται χαλάρωση και απόλαυση στους επισκέπτες του, προσφέροντας ξεχωριστές διακοπές με μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Τα 5 κτήριά του στεγάζουν 20 διαμερίσματα με κομψή διακόσμηση, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, διπλά μπάνια, smart TVs και Netflix, καθώς και 42 μεγάλα δωμάτια, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για άνεση και λειτουργικότητα. Το παραθαλάσσιο μπαρ στο μπροστινό τμήμα του συγκροτήματος είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας ενώ το εστιατόριο δημιουργεί μοναδικές μεσογειακές γεύσεις. Επιπλέον, η σύγχρονη αίθουσα γυμναστικής και η ευρύχωρη σάουνα, προσφέρουν αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Μαυροβουνίου, έκτασης 5 χιλιομέτρων, με τα κρυστάλλινα νερά και την πλατιά αμμουδιά της, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.

«Με πολλή φροντίδα, σεβασμό στη φύση και την οικολογική ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει, είμαστε έτοιμοι και φέτος να προσφέρουμε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας ό,τι ακριβώς αναζητούν για τις διακοπές τους: ποιότητα, χαλάρωση και μοναδική φιλοξενία σε έναν προορισμό ξεχωριστής ομορφιάς», αναφέρει η Μαριάνα Γρυμανέλη, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, του Margo Beach Hotel.