Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts, των αδελφών Πετρογιάννη, επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Κρήτη, αφού η άφιξη του 5* Nautilux στο Ρέθυμνο φέτος το καλοκαίρι, έρχεται να προστεθεί στο portfolio ξενοδοχείων του ομίλου.

Η μοναδική τοποθεσία του, ο σπειροειδής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του που παραπέμπει στο σχήμα του ναυτίλου και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του σε επίπεδο φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, αποτελούν τους βασικούς άξονες ενός ‘υβριδικού’ μοντέλου, που διαφοροποιεί σημαντικά το Nautilux από τα υπόλοιπα καταλύματα του προορισμού.

Tο Nautilux βρίσκεται πάνω στην παραλία του Ρεθύμνου και σε απόσταση αναπνοής από τη γραφική παλιά πόλη. 118 δωμάτια και σουίτες, 2 εσωτερικές και 1 εξωτερική πισίνα, fine dining εστιατόριο όπου αναδεικνύονται κυρίως τα τοπικά προϊόντα, beach & pool bar, κέντρο ευεξίας έκτασης 450τμ2 με spa και γυμναστήριο, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Το Nautilux λειτουργεί και με λογική premium full board, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει ελεύθερα τις επισιτιστικές υπηρεσίες του Nautilux διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα.

Ποιος είναι ο όμιλος Mage
Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της οι αδελφοί Πετρογιάννη, ξεκίνησαν από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου και κατέληξαν να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης, στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πέρασαν στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, έχοντας αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιό του 3 ξενοδοχεία, το Athens Tiare 4 αστέρων στην καρδιά της Aθήνας, το Melrose 4 αστέρων και το νέο 5 αστέρων resort, με το όνομα Nautilux στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Πρόκειται για μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες αλλά με διεθνείς προδιαγραφές και με πολύ ισχυρό αποτύπωμα αφού ακολουθεί πρότυπα βιώσιμης και υπεύθυνης ανάπτυξης, φροντίζοντας όχι μόνο τους ανθρώπους μας αλλά προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον στους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται. Αγκαλιάζει επίσης την καινοτομία και την τεχνολογία για να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών και επενδύει στην πλούσια γαστρονομική μας κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές με σύγχρονες τάσεις που ξεχωρίζουν για το υψηλό τους επίπεδο.