Με όραμα την ανάδειξη της Φλώρινας ως έναν wellness προορισμό, η οικογένεια Τόττη, που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον κλάδο των τροφίμων, προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο. Το 5* The Lynx Mountain Resort ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2020 προσφέροντας «κινηματογραφική» διαμονή 5 αστέρων στη μαγευτική Φλώρινα.

Μια προνομιούχα περιοχή
«Εξαρχής η θέληση και η επιθυμία μας, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως το «κάλεσμά μας», ήταν η ανάδειξη της Φλώρινας και της μοναδικής ομορφιάς αυτού του τόπου. Έτσι, δημιουργήσαμε το The Lynx Mountain Resort με στόχο να προβάλλουμε την ποικιλία των εμπειριών που έχει να προσφέρει η περιοχή και να ενισχύσουμε την τουριστική της αξία», μας λέει η κα Βικτωρία Τόττη Πρόεδρος του ΔΣ.

Η Φλώρινα προσφέρεται για πληθώρα δραστηριοτήτων, με προτάσεις για όλον τον χρόνο και για όλες τις προτιμήσεις, από extreme sports έως εξορμήσεις στα γύρω Χιονοδρομικά Κέντρα, βαρκάδα στις Πρέσπες, συλλογή μανιταριών στο ορεινό Νυμφαίο, κανό στη λίμνη Ζάζαρη, πεζοπορίες στο βουνό και οινοτουρισμό. «Οι δυνατότητες της περιοχής είναι πολλές, ο μαγευτικός πλούτος της σχεδόν ανεκμετάλλευτος και η ομορφιά του τόπου απαράμιλλη, οπότε με αυτό το εγχείρημά μας θέλαμε να μεταφέρουμε και στους επισκέπτες την αγάπη μας για την περιοχή και το πάθος μας να την αναδείξουμε», αναφέρει η κα Βικτωρία Τόττη.

Η φιλοσοφία «new luxury»
Το The Lynx Mountain Resort υιοθετεί τη διεθνή ταξιδιωτική τάση που εστιάζει στη φυσιολατρία και την ευεξία, υπό το πρίσμα της πολυτέλειας. Φύση, Χώρος, Ηρεμία και Εξυπηρέτηση 5 αστέρων. Προδιαγραφές ευεξίας που παρατείνουν την εμπειρία των διακοπών ή των αποδράσεων. «Το concept του resort λειτουργεί γύρω από τη φιλοσοφία του λεγόμενου “new luxury” που στόχο έχει να κάνει τον ταξιδιώτη να νιώσει απόλυτα οικεία σε ένα πολυτελές περιβάλλον, σαν αυτό να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς του», όπως εξηγεί η κα Βικτωρία Τόττη.

Το παρόν και το μέλλον
«Επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο έχουν ήδη αγκαλιάσει το The Lynx Mountain Resort με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αισθανόμαστε πως έχουμε καταφέρει το resort να αποτελεί ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες αλλά και καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας. Τα 38 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες, το forest jacuzzi και το spa, οι state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά της φύσης συνθέτουν ένα υπερσύγχρονο mountain resort με φόντο τα καταπράσινα δάση και τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος», Βικτωρία Τόττη.