Το brand Kavana Hotel & Resorts ανακοίνωσε ότι το νέο ξενοδοχείο Cosme, a Luxury Collection Resort στη Νάουσα της Πάρου, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Ιουνίου. Το ξενοδοχείο έχει κυκλαδίτικη αισθητική που επιμελήθηκε η ID Laboratorium. Περιλαμβάνει 40 πολυτελείς σουίτες, οι οποίες εξισορροπούν τις παραδοσιακές επιφάνειες και την τοπική πέτρα με διακόσμηση από σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι σουίτες περιλαμβάνουν επίσης αφιερώματα στην παραδοσιακή ζωή της Πάρου και τη ναυτική της παράδοση.

Το Cosme διαθέτει πισίνα σε σχήμα ημισέληνου που θυμίζει την ακτή της Νάουσας, και περιλαμβάνει σοκάκια που δίνουν την αίσθηση του χωριού. Ο σεφ Γιάννης Κιόρογλου είναι επικεφαλής του εστιατορίου του ξενοδοχείου, δημιουργώντας πιάτα που συνδυάζουν Μεσογειακές και Ελληνικές γεύσεις.

Κάθε πιάτο αντλεί έμπνευση από τις παραδοσιακές γεύσεις και τα συστατικά της Πάρου, της Ελλάδας και τη θάλασσας της Μεσογείου. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης μια όαση ευεξίας στον χώρο Elios, που ενδείκνυται και για γιόγκα και διαλογισμό, με θέα στη Νάουσα και την ιδιωτική παραλία του Cosme.