Το Grand Forest στο Μέτσοβο «πετάει» για ακόμη μία φορά στην κορυφή του κόσμου. Το ξενοδοχείο κατέκτησε και φέτος τον τίτλο του κορυφαίου landmark ξενοδοχείου του κόσμου από τον διεθνώς καταξιωμένο οργανισμό World Travel Awards 2022.

«Για εμάς φιλοξενία δεν σήμαινε ποτέ να παρέχουμε μόνο ένα premium κατάλυμα με υπηρεσία υψηλού επιπέδου στον επισκέπτη μας» αναφέρει, με αφορμή τη βράβευση, η ξενοδόχος του Grand Forest Έλλη Μπαρμπαγιάννη και συνεχίζει “φιλοξενία για εμάς είναι να καταφέρουμε να ενσωματώσουμε στα γονίδια του ξενοδοχείου μας τα αρώματα και τη γεύση του τόπου μας.

Να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη μας, γεμάτες με τα χρώματα και τις ιδιαιτερότητες της ακατέργαστης περιοχής, στην οποία βρισκόμαστε, μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με εκλεπτυσμένο τρόπο και μέσα από τη διαδικασία της συμμετοχής και της διάδρασης και όχι της στείρας “μουσειακής” παρατήρησης.

Και αυτό νομίζω ότι τελικά μας ξεχωρίζει και μας χαρίζει όλες αυτές τις σταθερά επαναλαμβανόμενες διακρίσεις, οι οποίες μας δίνουν κίνητρο, μας βοηθούν να προχωράμε, να εκφράζουμε την ουσιαστική φιλοξενία καλύτερα και να διατηρούμε και να εξυμνούμε τη φύση μας. Το βουνό! Δεν μπορείς να κατακτήσεις ένα βουνό. Μπορεί να σε κατακτήσει όμως αυτό!».

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το πρώτο ξενοδοχείο που εντάχθηκε στο εκλεκτικό consortium “Considerate Collection” – ένα κλειστό και επιλεκτικό κύκλο πολυτελών ξενοδοχείων από όλον τον κόσμο, τα οποία μοιράζονται τις κοινές αξίες και πρακτικές της ενεργούς αειφορίας -, και με διθυραμβικά δημοσιεύματα σε έγκριτα διεθνή μέσα όπως το Condé Nast Traveller, το National Geographic, οι Times, η Guardian κ.ά, το Grand Forest γνωρίζει πώς να προσφέρει σταθερά υψηλή φιλοξενία.