Ενισχύουν την παρουσία τους στα Επτάνησα τα Aria Hotels, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το Petani Bay Hotel – Adults Only, ένα υψηλών προδιαγραφών Boutique Hotel στην Κεφαλονιά. Το ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, με πανοραμική θέα, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας στον κόλπο των Πετανών.

Οι επισκέπτες του Petani Bay Hotel – Adults Only έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όπως τη χρήση ιδιωτικού ταχύπλοου για την εξερεύνηση απομονωμένων παραλιών με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, την παροχή υπηρεσιών ευεξίας, καθώς και την οργάνωση εμπειριών γευσιγνωσίας, ιππασίας, επίσκεψης σε αξιοθέατα, ποδηλασίας και ψαρέματος.

Mε το βλέμμα στραμμένο στον βιώσιμο τουρισμό, το Petani Bay Hotel – Adults Only διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό που στηρίζεται στη γεωθερμία, ενώ εφαρμόζει μία στοχευμένη στρατηγική που επικεντρώνεται στον περιορισμό της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και στερεών αποβλήτων.