Τον στόχο για διπλασιασμό των ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει η Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια αποκάλυψε ο πρόεδρος Ευρώπης Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής της εταιρείας, Δημήτρης Μανίκης, σε συνέντευξή του στο International Business and Hospitality συνέδριο της Liquid Media και του Insider που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis.

Ο κ. Μανίκης είπε πως μέχρι σήμερα η Wyndham έχει βάλει το brand της σε 10-12 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στόχος της είναι μέχρι το 2025 ο αριθμός αυτός να έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 25. Ο ίδιος είπε πως η εταιρεία φτιάχνει γραφείο στην Ελλάδα για να καταστεί το κέντρο της νοτιοανατολικής Μεσογείου ενώ η χώρα μας αποτελεί το διοικητικό κέντρο του ομίλου για τις αγορές της Κύπρου, των Βαλκανίων, της Ιταλίας, του Ισραήλ και πρώην σοβιετικών χωρών.

Σημείωσε ότι η Wyndham ψάχνει συνεχώς για νέες ευκαιρίες στην Ελλάδα, όχι μόνο στις κύριες μητροπολιτικές πόλεις αλλά και σε δευτερεύοντες προορισμούς, όπως Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα κ.ά.