Σε ένα παλιό αρχοντικό του 18ου αιώνα, στο Ναύπλιο και δίπλα ακριβώς στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, άνοιξε το νέο Regno Di Morea Boutique Hotel.

Εξωτερικά έχει διατηρήσει τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της περιοχής ενώ εσωτερικά έχουν διατηρηθεί λεπτομέρειες του αρχικού κτιρίου, όπως τα παλιά παραθυρόφυλλα και η στριφογυριστή σκάλα που οδηγεί στους ορόφους των δωματίων.

Οκτώ μόλις δωμάτια, σχεδιασμένα με φυσικά υλικά όπως ξύλο και μάρμαρο, προσφέρουν μία ατμόσφαιρα οικεία και φιλική για τον επισκέπτη. H διακριτική πολυτέλεια μεταφράζεται σε απαλό φωτισμό, κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι, pillow menu, suite pads, πολυτελή προϊόντα περιποίησης από τον Βρετανικό οίκο Jo Malone και ενδοδαπέδια θέρμανση συνθέτοντας μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Το signature πρωινό του Regno Di Morea είναι φτιαγμένο με φρέσκες πρώτες ύλες και καλύπτει κάθε διατροφική προτίμηση και ανάγκη.

Το Regno Di Morea απευθύνεται στον σύγχρονο επισκέπτη που θέλει να συνδυάσει χαλάρωση και ξεκούραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με καλό φαγητό και κρασί σε έναν αγαπημένο προορισμό, λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα. Παράλληλα, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός ταξιδιώτη που επιθυμεί να εργαστεί μακριά από το γραφείο ή το σπίτι συνδυάζοντας διακοπές με εργασία, γνωστό και ως workation παρέχοντας workspaces σε κάθε δωμάτιο, macbooks κατόπιν συνεννόησης, μηχανές καφέ nespresso και ταχύτατη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου λειτουργεί καθημερινά, τόσο για τους ενοίκους του ξενοδοχείου όσο και για όλους τους επισκέπτες του Ναυπλίου το Regno Di Morea Wine Bar, ένας χώρος αφιερωμένος στο κρασί, με μια λίστα που περιλαμβάνει επιλογές από την Ελλάδα αλλά και τον διεθνή αμπελώνα, αποτέλεσμα σκέψης του γνωστού οινολόγου Δημήτρη Χατζηνικολάου. Τα κρασιά συνοδεύουν casual bites από ένα all day menu αλλά και μοναδικά charcuterie boards.