Την παράταση της προθεσμίας υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών για το Ξενία Κοζάνης έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και για το Ξενία Καλεντζίου έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις 14.00 ώρα Ελλάδος ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.

Ξενία Κοζάνης
Το Ξενία Κοζάνης χτίστηκε το 1965 από τον ΕΟΤ και λειτούργησε ως ξενοδοχείο δυναμικότητας 66 κλινών. Επί σειρά ετών αποτέλεσε πρότυπη ξενοδοχειακή τουριστική εγκατάσταση, ενώ από το 2003 παραμένει κλειστό. Ο διαγωνισμός αφορά την εκμίσθωση για 35 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για δεκαπέντε (15) επιπλέον με σκοπό την ανάπτυξη τουριστικής μονάδας (ξενοδοχείο, ξενώνας κλπ). Η τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού ορίζεται στο ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα των €40.000.
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ξενία Καλεντζίου
Το Ξενία Καλεντζίου βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Καλεντζίου της Δημοτικής Ενότητας Καλεντζίου του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας. Πρόκειται για ξενώνα και ένα τμήμα της έκτασης στην οποία βρίσκεται εμπίπτει εντός των ορίων του Δικτύου Natura 2000. Ο διαγωνισμός αφορά σε μακροχρόνια εκμίσθωση, για 30 έτη με δικαίωμα παράτασης για επιπλέον 10 έτη με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση. Η τιμή εκκίνησης ορίζεται στις 18.000€ που αφορούν στο Ετήσιο Μίσθωμα του πρώτου έτους.
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η κατάθεση των Φακέλων Δικαιολογητικών για τους δύο διαγωνισμούς γίνεται στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7, Αθήνα 10562 (Πρωτόκολλο-2ος όρ.).