Τα ξενοδοχεία ενσωματώνουν όλο και περισσότερο υπηρεσίες ευεξίας καθώς σημειώνουν αυξημένη ζήτηση το τελευταίο διάστημα. Το Angsana Corfu Resort & Spa έχει ούτως ή άλλως στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του το wellbeing και φροντίζει να δημιουργεί πακέτα με υπηρεσίες ευεξίας.

Αυτό το φθινόπωρο συστήνει στους επισκέπτες του μια μοναδική σειρά δράσεων wellness που ενεργοποιούν το σώμα και αφυπνίζουν το πνεύμα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο διεθνή οργανισμό Koshaa, που προάγει την ευδαιμονία και την πνευματική ισορροπία.

To πρόγραμμα των δράσεων που φιλοξενούνται στο πολυτελές resort αποτελείται από 6 διαφορετικές ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την παρουσία των εξειδικευμένων guest coaches Deepak & Vasundhara.

Πνευματική μεταμόρφωση, θεραπείες natural living, ωμοφαγία και αξιοποίηση αγνών πρώτων υλών περιλαμβάνονται στην πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ευζωίας στο Angsana Corfu Resort & Spa έως τις 22 Σεπτεμβρίου.