Το ξενοδοχείο Ilisia Hotel Athens επέλεξαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ κ. Robert Menendez και η οικογένειά του για την ολιγοήμερη διαμονή τους στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο κ. Menendez πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και παρευρέθηκε στην τελετή αναγορεύσεως του σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ είχε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσει τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδος εκτός Αθηνών, επισκεπτόμενος μεταξύ άλλων την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και τις Σπέτσες.

Το ξενοδοχείο Ilisia Hotel Athens, με συνεχή λειτουργία από το 1974, υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντας όλες τις ανέσεις και παροχές ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της ελληνικής πρωτεύουσας, όπως το Μέγαρο Μουσικής, η Εθνική Πινακοθήκη και η Πλατεία Συντάγματος.