Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, Orama Hotel & Spa, του Ομίλου KD Hotels & Resorts, στα Φηρά της Σαντορίνης, ξεκινάει τη λειτουργία του αρχές Μαΐου.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 400μ από τα Φηρά, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σαντορίνης, 1χλμ από το παλιό λιμάνι και το τελεφερίκ.

Το Orama Hotel & Spa, αποτελείται από έξη κτίρια και αναπτύσσεται κλιμακωτά όπως οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού. Διαθέτει 100 δωμάτια εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γήινες αποχρώσεις και κτισμένα με σεβασμό στην ιδιαίτερη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ προσφέρουν μαγευτική θέα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της, στο γαλάζιο του Αιγαίου, στην πόλη των Φηρών ή στις πισίνες και στους κήπους του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης, εστιατόριο και μπαρ στον χώρο της κεντρικής πισίνας, τρείς πισίνες εκ των οποίων η μία για παιδιά, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χώρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα και χώρους για θεραπείες, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το Orama Hotel & Spa, ανήκει στον Όμιλο KD Hotels & Resorts, του Κώστα Δημητροκάλη, ο οποίος διαθέτει συνολικά δέκα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη.