Μετά από 10 χρόνια επιτυχημέ­νης πορείας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και πω­λήσεων, το επόμενο βήμα για την AXIA Hospitality ήταν αναπόφευκτο, αφού πλέον επεκτείνει το portfolio των υπηρεσιών της και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του management & leasing ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η αρχή γίνεται με το Α77 Suites by Andronis το οποίο είναι μέλος της SLH και λειτουργεί υπό την πλήρη διαχείριση της AXIA Hospitality ενώ ακόμη μια ηχηρή συνεργασία πρόκειται να ανακοινώσει η εταιρεία το επόμενο διάστημα.

Ήδη η AXIA Hospitality βραβεύτηκε -μεταξύ άλλων βραβείων- με Gold Award ως Best Hotel Management Consultant, στα Greek Hospitality Awards 2022 της Ethos Media στις 21 Οκτωβρίου. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της νέας δραστηριότητάς της, επισφραγίζονται και με το Gold Award στην κατηγορία Best Greek Boutique City Hotel του A77 Suites by Andronis.

Τι περιλαμβάνει το rebranding της AXIA Hospitality
Η παρουσίαση της νέας AXIA Hospitality δεν περιορίζεται μόνο στο ανανεωμένο λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα αλλά περιλαμβάνει τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου και δυναμικού website (www.axiahospitality.com) που απευθύνεται στοχευμένα στους ξενοδόχους που αναζητούν βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις για τη διαχείριση των ξενοδοχείων τους, ενώ επικοινωνεί με αμεσότητα τη φιλοσοφία και τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας.

«Η συστηματική προσπάθεια των προηγούμενων ετών και ο στρατηγικός σχεδιασμός που εφαρμόσαμε το προηγούμενο διάστημα, ήταν ο βασικός οδηγός μας για το rebranding της AXIA Hospitality, η οποία εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Πλέον είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και νέες υπηρεσίες που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική σε ένα τόσο ανταγωνιστικό κλάδο. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες επιχειρηματικές προκλήσεις και ήδη εργαζόμαστε πάνω σε νέα projects που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι πρόσφατες βραβεύσεις αποτελούν ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών της ομάδας μας και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον» δηλώνει ο Γιάννης Κυρίτσης, AΧΙΑ Hospitality CEO.

Με αυτή την κίνηση, η AXIA Hospitality, πρωτοπορεί ξανά με μια νέα επιχειρηματική κίνηση υψηλών προσδοκιών, αφού βαδίζει ήδη σε νέα τροχιά ανάπτυξης και εξελίσσει το portfolio των υπηρεσιών της για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του management & leasing ξενοδοχείων. Η επίσημη παρουσίαση της επέκτασης δραστηριότητας της AXIA Hospitality αλλά και της ανανεωμένης εικόνας της, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με στόχο την ολιστική πλέον προσέγγιση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.