Άλλο ένα πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται στα σκαριά και οδεύει προς υλοποίηση στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στον δημοφιλή προορισμό της Μυκόνου. Το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης Χ. Κ. Σταθακόπουλος Α.Ε. το οποίο έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αφορά τη δημιουργία πολυτελούς καταλύματος πέντε αστέρων στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Καλό Λιβάδι.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας θα διαθέτει 19 δωμάτια, 55 κλινών.

Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης η επένδυση εγκρίθηκε για υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων ενώ το επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται στα 5.000.000 ευρώ με το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται επίσης στα 5.000.000 ευρώ.

Επίσης σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, η επένδυση θα λάβει επιχορήγηση ύψους 2.000.000 ευρώ ενώ από την ξενοδοχειακή αυτή επένδυση θα δημιουργηθούν 20,17 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας. Η εταιρεία Χ. Κ. Σταθακόπουλος Α.Ε., αποτελείται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και από το 2012 έχει επικεντρωθεί σε ξενοδοχειακά έργα με πληθώρα μελετών και έργων τόσο στην Αθήνα όσο και στις Κυκλάδες.