Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 100 εκατ. ευρώ στοχεύει η Intrakat στην έκτακτη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου, με σκοπό να επιταχυνθεί το επενδυτικό πλάνο του ομίλου, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και νέες επενδύσεις σε real estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να επανατοποθετήσουμε τον Όμιλο τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δημιουργώντας έναν δυνατό περιφερειακό παίκτη με ισχυρό επιχειρηματικό αποτύπωμα».

Στον τομέα του Real Estate το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας να εστιάζει σε high end τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Σύρος, η Αθήνα και η Κρήτη, όπου θα αναπτύξει πολυτελείς ξενοδοχειακές και οικιστικές μονάδες ενώ η πρόσφατα ανακοινωθείσα συνεργασία με το Ellington Management Group, καθιστά την Intrakat στρατηγικό συνεργάτη ενός Ομίλου που διεθνώς θεωρείται κορυφαίος στη διαχείρισης τιτλοποιημένων χαρτοφυλακίων ακινήτων, με εμπειρία τριών δεκαετιών.