Ο Όμιλος Sani/Ikos ανακοινώνει την έβδομη προσθήκη στα πολυτελή all-inclusive θέρετρα Ikos Resorts, εγκαινιάζοντας το νέο Ikos Porto Petro στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2023. Πρόκειται για το δεύτερο θέρετρο του Ομίλου στην Ιβηρική Χερσόνησο, μετά το Ikos Andalusia στην Μαρμπέλα-Εστεπόνα που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2021. Πρόκειται επίσης για το δεύτερο προγραμματισμένο λανσάρισμα του Ομίλου Sani/Ikos για το 2023, ακολουθώντας το Ikos Odisia στην Κέρκυρα που ανοίγει στις 19 Μαΐου.

Το υψηλής αισθητικής και ‘πράσινης’ αρχιτεκτονικής θέρετρο περιλαμβάνει 319 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και bungalows, τα οποία είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε είδους επισκέπτη, ενώ περιλαμβάνουν βεράντες, κήπους και ιδιωτικές πισίνες με εντυπωσιακή θέα στη Μεσόγειο. Το 2024 το Ikos Porto Petro σχεδιάζεται να επεκταθεί περαιτέρω, προσθέτοντας στις επιλογές των επισκεπτών του σουίτες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, χτισμένες στους λόφους του Πόρτο Πέτρο πάνω από τη θάλασσα.

Ενισχύοντας το μοντέλο all-inclusive πολυτελών διακοπών, το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων του Ομίλου Sani/Ikos θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία, με υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων πέντε εξωτερικές και εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες για ενήλικες και παιδιά, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, ειδικές υπηρεσίες babysitting και kids club για τις οικογένειες απασχολώντας δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες.

Έμφαση στην τοπική γαστρονομία
Το Ikos Porto Petro διαθέτει πέντε à la carte εστιατόρια, μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, λίστες κρασιών επιμελημένες από καταξιωμένους σομελιέ, καθώς και το νέο concept, Food Hall, με προτάσεις από την τοπική και τη διεθνή κουζίνα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν -χωρίς καμία επιπλέον χρέωση- τη Dine Out υπηρεσία του Resort, δοκιμάζοντας εστιατόρια της πόλης, στο πλαίσιο του προγράμματος Local Discovery για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και παραγωγής.