Η Domes Resorts & Reserves τιμήθηκε από τη Marriott International με το Βραβείο Partnership Circle 2021. Το βραβείο αυτό αποτελεί την ύψιστη τιμή από τη Marriot προς έναν τρίτο συνεργάτη και επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αφοσίωση της Domes Resorts στους πελάτες της και την υπεροχή της ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves Γιώργος Σπανός στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Castell de Sant Marçal της Βαρκελώνης στις 22 Ιουνίου 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δρ. Γ. Σπανός κατά την απονομή του βραβείου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ευγνώμονες που η Marriott International μας αναγνωρίζει ως κορυφαίο συνεργάτη της. To Βραβείο Partnership Circle αποτελεί για εμάς ένα φόρο τιμής και αναγνώρισης.

Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τη Marriott International και το μοναδικό χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της. Αυτό το εμβληματικό βραβείο έρχεται ως αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας και του αφοσιωμένου προσωπικού των ξενοδοχείων μας που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας».