Συνεχίζοντας την επιτυχημένη καριέρα της στη διεθνή φιλοξενία, η Κατερίνα Γιαννούκα αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah από τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση έγινε από την Dubai Holding, την παγκόσμια επενδυτική εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 13 χώρες, που είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας Jumeirah.

«Μια αναγνωρισμένη επαγγελματίας στη διεθνή βιομηχανία της φιλοξενίας, η Κατερίνα Γιαννούκα μπαίνει στον Όμιλο Jumeira έχοντας με 20ετή εμπειρία στην ηγεσία επιχειρήσεων, τις λειτουργίες, την ανάπτυξη ξενοδοχείων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη στρατηγική συμβουλευτική».

Από το 2017 διατέλεσε Πρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού της Radisson Hotel Group, στην οποία ηγήθηκε της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου πενταετούς στρατηγικού και λειτουργικού σχεδίου, προσφέροντας πρωτοφανή ανάπτυξη – σχεδόν διπλασιασμό του μεγέθους του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της Radisson. Πριν από αυτήν τη θέση, η Κατερίνα ηγήθηκε της ομάδας Ανάπτυξης Ασίας-Ειρηνικού και Κίνας των υπερπολυτελών Rosewood Hotels & Resorts, όπου διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της νέας επωνυμίας, τη λήψη εταιρικών αποφάσεων και τον στρατηγικό σχεδιασμό.

Σχολιάζοντας τον διορισμό της, ο Amit Kaushal, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Dubai Holding, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Κατερίνα ως τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου Jumeirah. Με τα χρόνια, η Jumeirah έγινε συνώνυμο της αριστείας, παρέχοντας στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο μοναδικές και ασυναγώνιστες εμπειρίες.

Λαμβάνοντας υπόψη το εντυπωσιακό ιστορικό της Κατερίνας, καθώς και το υπόβαθρό της στην φιλοξενία πολυτελείας και την επιθυμία της να δημιουργήσει ανθεκτικές ομάδες και κουλτούρα, είμαι βέβαιος ότι θα βασιστεί στην απίστευτη ιστορία επιτυχίας της Jumeirah και θα οδηγήσει την επιχείρηση σε νέα επίπεδα βιώσιμης και επιταχυνόμενης ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Γιαννούκα, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Jumeirah Group, δήλωσε: «Είναι τιμή μου που η Jumeira Group με εμπιστεύεται και μου αναθέτει αυτόν τον βασικό ρόλο. Η Jumeirah διαχειρίζεται μερικά από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία του κόσμου και έχει επαναπροσδιορίσει την πολυτελή φιλοξενία με την εξαιρετική και υπεράνω των προσδοκιών προσφορά υπηρεσιών της. Οι ευκαιρίες για την Jumeirah είναι εξαιρετικά συναρπαστικές και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο ταξίδι μαζί με ολόκληρη την ομάδα για να ξεκλειδώσουμε τις τεράστιες δυνατότητες της μάρκας Jumeirah και να εξασφαλίσουμε τη βιώσιμη θέση της στην παγκόσμια σκηνή ως την κορυφαία μάρκα φιλοξενίας πολυτελείας των Εμιράτων που αναγνωρίζεται και αναζητείται παγκοσμίως».