Η TravelStaytion, παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο ενοικίασης ακινήτων ορίζει αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την περιοχή της Κρήτης την Enorme Hotels & Villas.
Η στρατηγική συνεργασία με την Enorme Hotels & Villas επεκτείνει το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και κατ’ επέκταση την τοπική παρουσία της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Ιάσονας Αναστασίνης, CEO της Travelstaytion «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Enorme Hotels & Villas γιατί πλέον μπορούμε μαζί να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη, ολιστική εμπειρία στην περιοχή της Κρήτης τόσο στον επαγγελματία ιδιοκτήτη όσο και στον ταξιδιώτη.

Η τοπική υποστήριξη τόσο των συνεργαζόμενων ιδιοκτητών όσο και των ταξιδιωτών της εταιρίας αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρίας και λόγος της επιλογής της Enorme Hotels & Villas η οποία έχει βαθιά γνώση της αγοράς, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιοκτήτες και κατασκευαστές ακινήτων αλλά και στο διεθνές clientele ταξιδιωτών».

Η TravelStaytion, με έδρα το Λονδίνο, ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια, σε κατοικίες διακοπών. Το portfolio της αποτελείται από μια επιμελημένη συλλογή από μοναδικές κατοικίες σε περισσότερα από 700 σημεία σε όλο τον κόσμο.

Το βασικό στοιχείο για την επιλογή των ακινήτων αυτών είναι να λειτουργούν σύμφωνα με καθορισμένες κατευθυντήριες γραμμές υψηλών υπηρεσιών και πρότυπα ποιότητας. Η ομοιογένεια αυτή επιτυγχάνεται μέσα από μια σειρά πρωτοπόρων εργαλείων και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η TravelStaytion.

Η Enorme Hotels & Villas ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο. Η εταιρεία σήμερα παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη. Στο portfolio της διαθέτει 9 ξενοδοχεία 4* & 5* στην Κρήτη καθώς και μια ποιοτική συλλογή από βίλες.